Genele lungi, bine definite si curbate reprezinta un reper al frumusetii feminine inca din vremea Egiptului antic. In ultimul secol, tendinta spre genele lungi si curbate s-a accentuat foarte mult, femeile apeland fie la mascara, gene false sau extensii de gene sau permanent de gene, produse care au schimbat radical perceptia asupra frumusetii ochilor.

In zilele noastre extensia de gene fir cu fir se afla in topul tendintelor de infrumusetare in tari precum Franta, Italia sau SUA.

Extensiile de gene fir cu fir, o obsesie recenta in ceea ce priveste frumusetea, sunt un mod inovator de a lungi si indesi semi-permanent genele naturale. Extensiile arata foarte natural, nu se pot compara cu traditionalele gene false.

Pret aplicat extensii de gene fir cu fir: 270 lei.

Pret intretinere extensii de gene fir cu fir:
Intretinere (reumplere) gene “fir cu fir” 2 sapt. (max. 50 min. manopera)* 135 lei.
Intretinere (reumplere) gene “fir cu fir” 3 sapt. (max. 70 min. manopera)* 165 lei.
Intretinere (reumplere) gene “fir cu fir” 4 sapt. (max. 90 min. manopera)* 185 lei.
Aplicat gene 2D – 330 lei
Intretinere gere 2D 2 sapt. -180 lei
Intretinere gene 2D 3 sapt. – 200 lei
Intretinere gene 2D 4 sapt. – 220 lei

(*) Intretinerea poate fi diferita (la persoane diferite sau chiar la aceeasi persoana) chiar daca este executata la acelasi interval de timp.
Numarul genelor picate depinde de respectarea indicatiilor de intretinere furnizate de tehnicienii nostri, dar si de specificul suportului genelor false, genele naturale.
Daca timpul in care se executa manopera de reumplere depaseste sau este mai mic decat intervalul specificat, se va incasa pretul corespunzator.