– Extensiile de gene fir cu fir, o obsesie recenta in ceea ce priveste frumusetea, sunt un mod inovator de a lungi si indesi semi-permanent genele naturale. Extensiile arata natural, nu se pot compara cu traditionalele gene false.

Extensii de gene fir cu fir Bucuresti – Chocolat Salon, cu o experienta de 13 ani in estetica genelor, este printre primele saloane din Bucuresti ce ofera serviciul de extensii de gene fir cu fir!

Extensiile de gene Xtreme Lashes ofera volum si lungime mai mare genelor, cu un aspect natural, scotand in evidenta un machiaj perfect.

Pret aplicat extensii de gene fir cu fir: 300 lei.

Pret intretinere extensii de gene fir cu fir:
Intretinere (reumplere) gene „fir cu fir” (max. 4 saptamani) 200 lei.
Pret aplicat gene 2D – 350 lei
Intretinere gere 2D (max. 4 saptamani) -250 lei

(*) Intretinerea poate fi diferita (la persoane diferite sau chiar la aceeasi persoana) chiar daca este executata la acelasi interval de timp.
Numarul genelor picate depinde de respectarea indicatiilor de intretinere furnizate de tehnicienii nostri, dar si de specificul suportului genelor false, genele naturale.

 – Laminarea si Vitaminizarea genelor este un tratament ce intareste si curbeaza firele de geana naturala, oferind astfel un aspect foarte natural si de durata. 

Pret Laminare gene: 210 lei