Avantajele bronzării cu henna:

– un bronz superb după o singură aplicare;
– fără nuanța portocalie specifică altor autobronzante;
– compuși naturali, fără substanțe chimice;
– nu pătează;

Pudra de Henna are ca principal ingredient taninul care, pe langa pigmentarea pielii, are efect de intarire a vaselor sanguine fragile, inchiderea porilor si tonifierea pielii.

Gomajul cu argila Rhassoul se aplica manual, prin miscari circulare, ca un peeling, se lasa sa actioneze, iar apoi se clateste. Lotiunea de bronzare contine extrase vegetale bogate in vitamine, minerale si oligoelemente cu proprietati astringente, antibacteriene si de protectie, ce contribuie la mentinerea unei bune hidratari a epidermei.
Datorita tuturor acestor proprietati ale Hennei s-a dovedit faptul ca acest procedeu reprezinta atat crearea unui filtru natural impotriva ultravioletelor cat si un tratament benefic pentru piele.

Pentru un bronz intens, ai nevoie de 3 sau 5 sedinte, efectuate zilnic. Apoi, pentru intretinere, se va face o sedinta saptamanal sau la 2 saptamani, in functie de gradul de pigmentare a pielii si nuanta dorita.

Si pentru ca specialistii Chocolat doresc sa ofere informatii cat mai corecte in ceea ce priveste serviciile pe care le presteaza, trebuie sa precizam si faptul ca bronzarea cu henna este totusi contraindicata persoanelor care au pielea iritata, cu probleme, proaspat epilata, sau persoanelor care au aplicat crema pe corp inainte de bronzare cu minim 6 ore.

Indiferent de sezon, bronzul perfect de ciocolata se obtine doar la Chocolat Salon!