Avantajele bronzării cu henna:

 – compuși naturali, fără substanțe chimice;

 – un bronz uniform, fara pete;

 – fără nuanța portocalie specifică altor autobronzante;

 – compuși naturali, fără substanțe chimice;

 – nu pătează imracamintea;

Pudra de Henna are ca principal ingredient taninul care, pe langa pigmentarea pielii, are efect de intarire a vaselor sanguine fragile, inchiderea porilor si tonifierea pielii.

Prima sedinta de bronzare cu henna incepe cu un gomaj integral al corpului si al fetei, pentru a elimina celulele moarte si impuritatile si pentru a pregati pielea pentru aplicarea pastei de henna. Gomajul cu argila Rhassoul se aplica manual, prin miscari circulare, ca un peeling, se lasa sa actioneze, iar apoi se clateste.

Pasta de henna se aplica pe intreg trupul, prin masare, dupa care se acopera cu o folie de impachetare. Pasta astfel aplicata este lasata sa actionize 10-15 minute (in functie de tipul tenului). Dupa ce timpul necesar pentru bronzare a trecut, se indeparteaza celofanul si se inlatura pasta de henna la dus. La final, urmeaza un masaj usor cu ulei de argan, flori de portocal sau iasomie care are rolul de a uniformiza culoarea.

Lotiunea de bronzare contine extrase vegetale bogate in vitamine, minerale si oligoelemente cu proprietati astringente, antibacteriene si de protectie, ce contribuie la mentinerea unei bune hidratari a epidermei.

Astfel, pe langa rezultatul de ordin estetic, bronzarea cu henna are alte doua beneficii:

 – crearea unui filtru natural impotriva ultravioletelor

 – hranirea si hidratarea pielii prin etapele specifice tratamentelor corporale continute in procedura de bronzare.

Pentru un bronz intens, ai nevoie de 3 sau 5 sedinte, efectuate zilnic. Apoi, pentru intretinere, se va face o sedinta saptamanal sau la 2 saptamani, in functie de gradul de pigmentare a pielii si nuanta dorita.

Bronzatul cu henna este indicat mai ales persoanelor cu pielea deschisa si care trebuie sa se expuna la soare.

Sfaturi utile:

 – Nu aplica crema de corp minim 6 ore inainte de bronzare!

 – Ia in calcul faptul ca dupa sedinta de bronzare este posibil ca pielea sa se coloreze cu pete. Nu te speria, acestea dispar in 3-4 ore.   

Contraindicatii: persoanele care au pielea iritata, cu probleme sau proaspat epilata.

 

Indiferent de sezon, bronzul perfect de ciocolata il poti obtine la Chocolat Salon!