Procedura de Laminare gene curbeaza, intareste si pigmenteaza genele, in mod natural. Fara durere si ochi iritati.

Este o tehnică non-invazivă de ondulare, ridicare, îngroșare, vopsire și hrănire a genelor naturale. Este o procedură complexa, fiind in acelasi timp o metodă de înfrumusețare, dar și un tratament!

 

Laminarea genelor este potrivită persoanelor care nu doresc extensii de gene sau din motive obiective nu pot recurge la aceasta procedura, persoanelor care au genele scurte și deschise la culoare, celor cu genele drepte.

Este cea mai bună alternativă pentru persoanele care nu folosesc mascara sau care au dezvoltat alergii la mascara.

De asemenea, este recomandata pentru perioada de pauza intre aplicarile de extensii de gene, atunci cand au nevoie de regenerare. După laminare, genele devin mai lungi și mai dese.
După procedură, genele nu necesită un alt ritual de îngrijire. Pot fi machiate și demachiate fără nici o restricție. Putem înota în mare (apa sărată) și folosi orice fel de demachiant.

Este bine de stiut ca genele se pot rimela (nu mai devreme de 24h de la terminarea procedurii)! Produsele dezvoltate special pentru extensii de gene fir cu fir (mascara, demachiant) se gasesc la Chocolat Salon. Cu ajutorul acestor produse putem să îngijim şi acasă genele şi să le înfumuseţăm şi mai mult.

*imediat după procedură, genele vor avea un aspect de parcă ar fi lipite între ele, însă a doua zi, când le puteți pieptăna/da cu rimel (dacă simțiți nevoia), vor arăta impecabil.

Trebuie să fac vreo pregătire în prealabil?

Nu este nevoie. Ideal și imperios necesar este să vii nemachiată. Dacă nu, se mai prelungește puțin timpul, deoarece este necesară o demachiere perfectă a ochilor.

Cât timp nu am voie să mă machiez/demachiez?

Între 12-24 de ore imediat după procedură. Substanțele sunt încă active și trebuie lăsate să acționeze. De asemenea, este indicat să ai puțină grijă la modul cum dormi pentru că acestea s-ar putea ciufuli și ar putea rămîne sub acea formă. După acest interval nu mai sunt restrictii la machiere / demachiere sau la contactul cu apa.

– Desi nu este nevoie de rimel, il poti folosi fara nici o problema. Nu folosi un rimel rezistent la apa. 

– Foloseste numai demachiant de ochi fara ulei, pe baza de apa si clateste cu apa rece. Iti recomandam produsele speciale Xtreme Lashes disponibile in salonul Chocolat.