Xtreme Lashes este o companie americană, liderul global al extensiilor de gene. Produsele excelente din punct de vedere al calităţii şi stiliştii profesionişti de gene sunt soluţiile pentru a obţine gene frumoase de lungă durată şi o privire misterioasă.

In ce consta procedura?

După o pregătire temeinică şi o curăţare profundă, extensiile se lipesc fir cu fir de genele naturale cu un adeziv, creat special pentru acest scop. Extensiile sunt lipite la 1 mm de pleoapă (şi nu de aceasta!), în acest fel se evită iritaţia şi reacţia alergică. Însă cel mai mare avantaj este că purtarea lor nu se simte deloc. Extensiile de calitate bună sunt făcute din material sintetic, deoarece acesta nu provoacă alergie şi îşi menţine forma pe tot parcursul purtării lor (săptămâni întregi). Datorită regenerării naturale genele cresc şi se schimbă (la fel ca şi părul), aşadar extensiile aplicate cad împreună cu genele naturale. Înlocuirea extensiilor căzute se face de un stilist de gene în cadrul unui retuş. Este important de ştiut că durata de viaţă a genelor naturale este între 60-90 de zile. Aşadar pentru cine doreşte să poarte extensii de gene pe un timp mai îndelungat – chiar şi ani întregi – trebuie să vina la retuş la 3-4 săptămâni. Cel mai mare avantaj al extensiilor de gene fir cu fir- pe lângă efectul natural – este faptul ca rămânem la modul de viaţă cu care ne-am obişnuit : putem face sport, putem înota, ochii vor rămâne întotdeauna bine conturaţi.

Această tehnică nouă de aplicare are un efect natural, dar dacă dorim, îl putem decora cu gene colorate sau cristale Swarovski. Extensiile de gene de calitate au efect 4 in 1: alungire, volum (stilistul pregătit aplică 160-220 de gene pe ochi), remodelare (ochii pot fi corectaţi: de ex. ochii îndepărtaţi pot fi apropiati) şi lifting.

Extensiile de gene Xtreme Lashes ofera volum si lungime mai mare genelor, cu un aspect foarte natural, scotand in evidenta un machiaj perfect. Extensiile Xtreme Lashes pot fi purtate natural sau cu make-up, creand astfel un machiaj perfect in timpul cel mai scurt.

Metoda de aplicare este sigura si igienica. Genele sunt semi-permanente si au o durata de 2-3 luni, in functie de ciclul de viata al genelor tale naturale. Sunt rezistente la apa, la dus, la transpiratie, atunci cand inotati, la plaja sau la lacrimi, nu se rup nici chiar atunci cand dormi.

Aplicarea sistemului de minimalizare a iritaţiilor – produsele de provenienţă medicală Xtreme Lashes corespund şi celor mai severe reguli de siguranţă şi igienă. De exemplu Adezivul Antialergic FlexFusion nu conţine carbon activ şi nici dizolvant, fapt pentru care nu provoacă iritaţii şi rezultă o lipire flexibilă, puternică.

Este necesar ca extensiile de gene sa fie aplicate de catre un stilist sau un specialist. Acest aspect asigura montarea corecta si durabilitatea extensiilor de gene.

Este bine de stiut ca genele se pot rimela! Produsele dezvoltate special pentru extensii de gene fir cu fir (mascara, demachiant) se gasesc la Chocolat Salon. Cu ajutorul acestor produse putem să îngijim şi acasă genele şi să le înfumuseţăm şi mai mult.

– Pe durata aplicarii genelor, daca purtati lentile de contact, va rugam sa le scoateti.

– Daca inainte de aplicare alegeti sa va demachiati singura, nu folositi demachiant pe baza de ulei. Este de preferat ca aceasta operatie sa fie facuta la salon cu produse speciale.

– Rezervati-va timp si pregatiti-va cu rabdare deoarece operatiunea dureaza cca. 1:30 – 2 ore.

– Este recomandata intretinerea genelor (reumplerea) o data la aproximativ 2-4 saptamani.

– Extensiile de gene se indeparteaza numai de catre specialist cu o solutie speciala.

– Evitati contactul cu apa in primele 48 ore de la aplicare.

– Evitati contactul cu radiatiile excesive UV (solar) in primele 48 ore de la aplicare.

– Pentru 48 de ore evitati ca extensiile de gene sa intre in contact cu apa fierbinte sau cu aburul. O scurta sedere la sauna de exemplu ar putea deteriora extensiile de gene.

– Desi nu este nevoie de rimel, il puteti folosi fara nici o problema. Nu folositi un rimel rezistent la apa. Va recomand, totusi, aplicarea lui doar la varfuri.

– Folositi numai demachiant de ochi fara ulei, pe baza de apa si clatiti cu apa rece. Va recomandam produsele speciale Xtreme Lashes disponibile in salonul Chocolat.