De asemenea, sprancenele au o mare contributie si in comunicare, in mimica fetei: sprancene ridicate – inseamna mirare, sprancene incruntate – suparare, sprancene destinse – calm, o spranceana ridicata – ironie.

Sprancenele ideale sunt arcuite, dese, simetrice si bineinteles, naturale. Pentru a obtine sau a mentine toti acesti parametri este nevoie de o ingrijire permanenta si de multe ori de artificii precum pensarea sau vopsirea sprancenelor.

Completarea sau accentuarea formei obtinute se poate obtine prin machiaj; sunt creioane speciale, cu mina pigmentata natural cu care se pot corecta sprancenele. Un machiaj va avea acuratete numai in momentul in care sprancenele vor fi bine definite.

     STILIZAREA SPRANCENELOR CU HENNA

O alternativa non-invaziva si naturala la micropigmentare este stilizarea sprancenelor cu Henna (Brow Sculpt Henna). Folosim henna de cea mai inalta calitate cu ajutorul careia dam sprancenelor forma optima, nuantand atat firul de par cat si pielea.

Rezultatul este unul natural, semipermanent (durata: 4-17 zile pe piele si 21-30 zile pe firul de par) si arata ca o micropigmentare cu efect pudrat.

Pe langa nuantare, henna are si rol de tratament pentru sprancene. Stimuleaza cresterea firului de par!

Se recomanda persoanelor cu goluri in sprancene intrucat ne permite sa modificam si sa ingrosam usor spranceana. Produsele folosite sunt naturale (pudra de henna) si ajuta la regenerarea firului de par din spranceana.