HIFU (High-Intensity Focused Ultrasound)

A. Slăbire localizată prin lipoliză și lifting HIFU

Vrei să slăbești fără intervenții chirurgicale?
 
Lipoliza cu tehnologia HIFU este o procedură unică care oferă rezultate de ridicare a pielii laxe și lipsite de fermitate din zonele greu de tratat, folosind energia ultrasunetelor în condiții de siguranță.
 
Procesul de tonifiere și întindere a pielii începe imediat după ședință, însă devine vizibil în săptămânile următoare.
Chocolat HIFU Body Treatment

Beneficiile tratamentului corporal cu tehnologia HIFU:

B. Tratament HIFU skin tightning & lifting

HIFU facial este alternativa nechirugicală de rejuvenare a pielii, de tratare a ridurilor, a pielii lasate, a tenului imbatranit si a barbiei duble.
 
HIFU este tratamentul facial care oferă rezultate maxime de lifting si nu necesita timp de recuperare.
 
Procesul de rejuvenare incepe imediat dupa sedinta, uneori efectul de lifting poate aparea imediat dupa sedinta (este influentat de varsta si gradul de laxitate al pielii) si continua in urmatoarele saptamani.
 
Rezultatul final al unui singur tratament se vede dupa 2-3 luni, timp necesar pentru regenerarea colagenului (NeoColageneza).
 
Rezultatele difera de la caz la caz, dar este de asteptat ca efectele sa dureze un minim de 18 luni pana la 2 ani.

Beneficiile tratamentului facial cu tehnologia HIFU:

Intrebari frecvente despre HIFU (High-Intensity Focused Ultrasound)

HiFu (High-Intensity Focused Ultrasound) este o noua tehnologie nechirurgicala de Lifting facial si corporal, aprobata si conforma FDA!
 
Este un Tratament 100% natural! Nu se injecteaza nimic strain in organism, nu modifica fizionamia – doar imbunatateste aspectul natural!
 
Ultrasunetele intens focusate activeaza si accelereaza propriul proces de vindecare al organismului, in zonele fetei, gatului si decolteului, abdomenului inferior, la nivelul bratelor (triceps si biceps), interiorul coapselor, ajutand pielea lasata sa se intinda si sa devina mai ferma.
 
Se bazeaza exclusiv pe capacitatea regenerativa naturala a organismului prin producerea de neo-colagen.
 
Deoarece tratamentul vizeaza straturile mai profunde, suprafata pielii nu este afectata!
 
Aplicat la nivel facial, dar si corporal, HIFU stimuleaza producerea in cantitati mari a Colagenului natural, astfel incat zona tratata este umpluta de tesutul invecinat umpland golurile de sub piele, ducand la cresterea elasticitatii pielii si la atenuarea ridurilor.
 
Acest Tratament se poate face:
 
Preventiv – clientele tinere care doresc sa previna imbatranirea prematura! caz in are poate fi sufiecienta o sedinta la 12-18 luni!
 
Reparator – cliente care deja au probleme de laxitate a tenului, riduri si cearcane! caz in care vor fi necesare mai multe sedinte la interval de 90 zile!
 
HiFu protejeaza suprafata pielii, in timp ce penetreaza cu precizie in profunzimi si cu temeperaturi mai mari decat celelalte tehnologii, tratand dincolo de straturile superficiale ale pielii.
 
HiFu transporta un fascicul de energie ultrasonica la nivel SMAS, la o temperatura de 65 grade, pentru declansarea procesului natural de Neocolageneza – are rolul de a consolida colagenul existent si a produce colagen nou in stare proaspata.
 • in medie, 1 tratament, in special pentru pielea tanara
 • 1-2 tratamente repetate dupa 2-3 luni, in functie de varsta, gradul de laxitate al pielii si raspunsul biologic la ultrasunete
 • 1 tratament pentru intretinere o data pe an
 • persoane (femei sau barbati) cu pielea lasata care iau in considerare un lifting chirurgical, dar nu sunt pregatite pentru asta
 • persoane care vor sa mentina efectele unui lifting facial efectuat anterior
 • persoane peste 30 de ani si pana la 60-70 de ani – pentru tonifiere si incetinirea procesului de imbatranire
Implanturi metalice in zona de tratament, stimulatoare cardiace, tulburari de coagulare a sangelui si tratament cu autocoagulant, sarcina, alaptare, boli autoimune (lupus, vitiligo), boli autonervoase (psoriazis, zona zooster), epilepsie, cancere, acnee vulgara, injectii cu silicon in zona tratata, afectiuni endocrine grave, acnee activa, dermatite, hipertiroidie, diabet, iritatii, inflamatii, rani deschise,  operatii pe cord de tip peace maker, stimulator cardiac, stimulator pentru epilepsie, functie afectata a muschilor faciali, diabet.
 
In unele cazuri se poate lucra evitand zona afectata. Clientele sunt rugate sa aduca la cunostinta personalului din salon daca sufera de oricare dintre contraindicatiile de mai sus, si se va stabili daca se poate efectua tratamentul.
 
De asemenea, imediat dupa proceduri estetice medicale:
 
  – Botox- se asteapta 3 saptamani
  – filler- minim 6 saptamani ( in functie de tipul de filler si zona unde este implatul)
  – Dupa peeling medical cu LASER- se asteapta 2 luni;
 • Se recomanda consumul a 2 litri de apa/zi si o alimentatie adecvata!
 • Nu se recomanda inotul in apa sarata sau cu clor in urmatoarele 72h.
 • Nu va spalati pe fata cu apa fierbinte si nu faceti dusuri fierbinti doua zile dupa procedura.
 • Nu se recomanda utilizarea produselor care contin alcool, acizi din fructe post tratament 5 zile.
 • Nu se recomanda efort fizic sustinut ca sa nu transpire excesiv in urmatoarele 2 zile.
 • Este interzisa expunerea la soare/solar pentru urmatoarele 2 saptamani se recomanda crema cu factor de protectie solara SPF 40.