Redefinirea siluetei si imbunatatirea aspectului pielii presupun o conduita terapeutica in care schimbarea stilului de viata si a obiceiurilor alimentare trebuie conjugate cu tonifierea musculara.

Astfel, MODELAREA CORPORALA, prin tratamentele si procedurile caracteristice, joaca un rol important in procesul de infrumusetare.

Specialistii Chocolat Salon iti ofera posibilitatea unui tratament individualizat potrivit nevoilor si caracteristicilor tale, tratament precedat de o diagnosticare corespunzatoare si personalizata prin intermediul aparaturii profesionale special destinate acestui tip de analiza.

In urma acestor masuratori si evaluari, tehnicienii nostri vor stabili impreuna cu tine programul individualizat de tratament iar urmarirea rezultatelor se va face atat pe parcursul abonamentului cat si la finalul acestuia, astfel incat, impreuna sa obtinem rezultate uimitoare!

Si pentru ca schimbarile de la exterior sa fie vizibile, trebuie sa iei in considerare si schimbarile din interior. De aceea, efortul pe care il depui alaturi de tehnicienii nostri, trebuie sa fie sustinut si de un stil de viata corect.

Alaturi de tratamentul ales se recomanda un consum moderat de calorii zilnic, in functie de activitatea fizica sau intelectuala efectuata. Niciun tratament corporal nu poate asigura rezultate garantate daca nu este asociat cu recomandari specifice in privinta dietei si igienei alimentare, stilului de viata si folosirea produselor profesionale la domiciliu.