Epilare Laser

Epilarea definitiva de ultima generatie cu Soprano Titanium

Tratamentul pentru indepartarea permanenta a firelor de par este metoda rapida, nedureroasa si foarte eficienta de a scapa de pilozitatea nedorita!

Piele catifelată fără durere, fără fire de păr crescute sub piele

Epilare definitiva, fără durere, fără efecte secundare nocive asupra sănătății tale

Ten fin și fără urmă de păr!

Parul nedorit nu mai este o problema cu epilarea definitiva cu aparatul Laser dioda de ultima generatie 

Pregatirea inainte de Epilarea definitiva

Contraindicatii legate de medicamente:

Contraindicatii generale

Contraindicatii privitoare strict la zona epilata:

Intrebari frecvente despre Epilarea Definitiva

Vei avea mai mult timp pentru tine, fara vizite periodice la cosmeticiana pentru epilarea clasica

Distruge radacina firului de par

Mult mai putin dureros decat epilarea clasica care presupune smulgerea sau ruperea firelor de par

Poate fi realizata pe toate zonele corpului

Rezultate garantate pe termen lung

Un tratament sigur si non-invaziv

Epilarea definitivă cu laser te va proteja de foliculita si chiar va vindeca și șterge urmele vechi ale acesteia.

Intre 30-40% mai putine fire de par pe zona tratata dupa prima sedinta.

Tehnica folosită în realizarea acestui echipament se bazează pe cele mai noi aplicații din domeniul tehnologiei laser.

Aplicatorul Quattro combina toate cele 3 lungimi de unda folosite in epilarea definitiva folosind o tehnologie revolutionara in domeniu.

Incorporeaza cele 3 lungimi de unda: Laser Dioda 810 nm, Laser Alexandrite 755 nm si Laser Yag 1064 nm, care sunt folosite selectiv pe durata unui tratament;

Soprano Titanium este la ora actuala unul dintre cele mai performante si eficiente aparate de epilare definitiva de pe piata, oferind un tratament complex care actioneaza asupra tuturor tipurilor de fir de par si de ten.

Aplicatorul Quattro de 1600W a fost creat special ca să poată fi folosit pe toate zonele corpului.

Spre deosebire de alte dispozitive laser de pe piață, Soprano Titanium de 1600 W difuzează uniform energia la fiecare folosire.

Asigură o penetrare mai profundă în stratul de piele, distruge definitiv firele de păr și împiedică apariția foliculitei.

Fototermoliza selectivă protejează țesuturile din jur, energia termica fiind absorbită în mod selectiv de melanină.

Inainte de a incepe un tratament de epilare definitiva, specialistii nostri va asteapta la o consultatie  gratuita.

Ti se va stabili fototipul, in functie de care se va lucra cu o intensitate potrivita, pentru ca parul sa fie eliminat si pielea protejata

In timpul tratamentului intensitatea aparaturii se regleaza in functie de gradul tau de suportabilitate

Impulsurile repetitive de intensitate mică vor acționa asupra rădăcinilor de păr, slăbindu-le treptat, de la ședință la șediță.

Aplicarea luminii se face printr-o miscare continua care ia mai putin timp decat varianta de aplicare pulsata a luminii. 

O sedinta dureaza intre 5-10 minute pentru zonele mici si 30-90 minute pentru zonele mari.

Intensitatea durerii va fi mică, în comparație cu cea resimțită la epilare clasică, prin smulgere.

În timpul procedurii se folosește o metodă unică de încălzire graduală, ce previne agresiunea asupra țesuturilor.

Simultan, pielea va fi răcită cu un capăt de safir, care previne arderea pielii. majoritatea resimte un disconfort de la amortirea zonei de la temperatura foarte joasa a zonei de contact decat de la aplicarea impulsurilor luminoase in sine intensitatea de lucru se regleaza in functie de gradul tau de suportabilitate, dar pentru o buna eficienta este necesar sa resimti o senzatie similara cu ciupitura de elastic zonele mai sensibile unde este posibil sa existe senzatii mai putin placute sunt: zona inghinala, pulpa piciorului si zonele osoase de la brate, genunchi si omoplati persoanele cu pielea subtire sau care sunt in perioada menstruatiei pot simti durere, similara unor intepaturi mai acute in timp, pe masura ce creste numarul sedintelor, senzatia neplacuta se diminueaza, mai ales ca se modifica structura foliculilor, care devin mai rari si mai deschisi la culoare in timpul sedintei, parul se carbonizeaza si acolo unde firele mai sunt groase, vei simti un miros de ars, fiind posibil sa iasa fum din parul distrus

Sunt diferiți factori care determină stabilirea distanței dintre ședințe. Se va ține cont de pilozitate, felul în care crește dar si de zona tratată.

Este recomandat un interval de 4-6-8 săptămâni între tratamente și vor fi necesare 6 – 8 ședințe de epilare.

Rezultatul diferă de la caz la caz si este influențat de nivelul hormonal, de rezistența rădăcinilor, de pilozitate și de regularitatea ședințele de epilare.

Dupa incheierea tratamentului se recomanda o sedinta de intretinere o data la 6-12 luni.

Terapia se bazează pe lumina LASER și combinarea a trei lungini de undă, care țintesc rădăcina firului de păr. Ea se adresează tuturor tipurilor de piele, nuanțele I-VI.

Îngrijire ulterioară care trebuie făcută după procedura epilare definitiva cu laser:

1. Evitați contactul direct al razelor solare cu pielea și aplicați protecție solară timp de aproximativ 7-10 zile după procedură. O cremă de protecție solară cu SPF 30 sau 50 trebuie aplicată ori de câte ori expunerea la soare este inevitabilă. Expunerea la UV poate irita pielea tratată și poate complica procesul de îndepărtare a părului.

2. După îndepărtarea părului cu laser, pacientul poate simți un disconfort minor, cum ar fi o ușoară arsura solară. Zona poate deveni și roșie și umflată. Umflarea poate fi controlată prin aplicarea de pungi cu gheață și aloe vera, care reduce disconfortul și durerea prin calmarea pielii

3. Evitați aplicarea produselor de bronzare timp de 7-10 zile deoarece acestea pot deteriora și dăuna pielii. Substanțele chimice prezente în produse pot provoca mai multe daune pielii.

4. O baie fierbinte poate arde pielea. Este o idee bună să faceți un duș rece după tratamentul cu laser în timpul verii. În timpul iernii, trebuie să faceți dușuri călduțe în prima săptămână după tratamentul de epilare definitiva cu laser. Acest lucru va ajuta la menținerea echilibrului pielii și va ajuta la reducerea umflăturilor și înroșirii.

5. Timp de 1-2 zile după tratamentul de epilare definitiva, evitați toate tipurile de căldură, cum ar fi dușurile fierbinți, băile de soare, temperatura caldă, băile de aburi și exercițiile fizice. Excesul de căldură poate duce la modificarea texturii pielii, iritații, infecții și decolorare. Ridicarea temperaturii corpului prin efectuarea unui exercițiu poate irita zona tratata cu lasere.

6. Se poate continua raderea părului după sesiune, dar trebuie să evite smulgerea, epilarea cu ceară dacă trebuie să îndepărteze părul între tratamente.

7. Pe zona tratată se poate face exfoliere blândă de 2-4 ori folosind o cârpă de spălat și spălare cu scrub. Acest lucru minimizează riscul de păr încarnat. După pregătirea cârpei , ștergeți doar zona tratată cu mișcări circulare. Acest lucru va accelera caderea parului si de asemenea, va pregăti pielea pentru următoarea sesiune cu laser.

8. Evitați aplicarea retinoidelor timp de până la o săptămână după tratamentul epilare definitiva cu laser. Se poate folosi un demachiant delicat și o loțiune hidratantă pentru a calma pielea. Pielea va deveni foarte sensibilă în timpul procesului de vindecare, iar utilizarea produselor de înfrumusețare peste contur poate irita pielea.

10. Foliculii de păr cresc pe cicluri separate de creștere și este normal să se confrunte cu o oarecare recreștere neregulată, așa că sunt recomandate mai multe ședințe pentru a obține rezultatele dorite. Pacientul trebuie sa meargă 3-8 ședințe pentru a obține rezultatele finale. Pacientul trebuie să participe la timp la ședințele de urmărire și întreținere, conform indicațiilor terapeutului.