Tratamente cosmetice faciale

Secretul din spatele unui machiaj reusit si a unei infatisari armonioase este un ten sanatos, obtinut prin curatirea si ingrijirea lui periodica.

In conditiile agresiunii continue a factorilor externi, vizitele regulate la cosmetica iti pot imbunatati radical starea de sanatate a pielii.
 
Metodele nechirurgicale de ameliorare a defectelor si procedurile cosmetice de corectare a imperfectiunilor corpului si fetei pot oferi un aspect general mai placut, cu un minim de disconfort.
 
In functie de necesitatile tenului tau, gamele complexe Maria Galland, Juliette Armand, DermaOXY, Dermedics, iti propun solutii personalizate pentru orice tip de problema dermato-cosmetica (restabilirea nivelului de hidratare al tenului, reglarea nivelului de sebum, depigmentarea, atenuarea ridurilor, vindecarea acneei) sau tratamente de ingrijire si prevenire (exfoliere, tonifiere si revitalizare a tenului). In acelasi timp, masajele faciale contribuie la echilibrarea circulatiei sangelui, marind eficacitatea produselor si inducand o stare de relaxare prin stimularea unor puncte energetice.