PARUL REBEL DEVINE MATASOS, NETED & STRALUCITOR

Tratamentul cu keratină este folosit pentru refacerea părului degradat și tern!

Este folosită în cadrul unui procedeu complex alături de alte substanțe, pentru a obține un păr drept pentru mai mult timp. Se adresează persoanelor cu părul creț sau ondulat, cu o textură rebelă sau care folosesc des placa de întins părul.
Keratina IHAIR KERATIN este delicată cu parul, indreapta, hraneste, îmbunatatindu-i conditia, facandu-l puternic si elastic. Mai mult, devine rezistent la umiditate si la conditiile meteo nefavorabile.

Rezultatul tratamentului durează 4 luni, dar acesta poate fi repetat ori de cate ori simtiti nevoia. Cu fiecare aplicare se mărește rezistența şi sănătatea părului.

Ce produse folosim după tratamentul cu keratină?

După tratament este indicat să folosiți șampoane și balsamuri fără sulfați sau fără parabeni. Sulful din componența șampoanelor este un element care curăța excesiv firul de păr, astfel efectul keratinei fiind îndepărtat repede de pe suprafața firului de păr. În urma tratamentului folosiți produse care conțin keratină, care hrănesc firul de păr, cât și seruri sau uleiuri protectoare pentru vârfuri, înaintea uscării cu uscătorul de păr.

Sfaturi pentru un păr perfect drept și sănătos:
  • părul nu trebuie spălat timp de 72 de ore
  • nu este indicat să strângeți părul în coadă,
  • nu folosiți clame, agrafe sau bentițe de păr
  • nu aplicați alte substanțe pe păr

                                     Beneficiile tratamentului cu keratina:

Tratamentul rezista minim 3 luni, dupa care va trebui reaplicat