Timp:60 min

Terapia durerilor de spate vine ca o completare a ritualului de infrumusetare. Ea este o recomandare a specialistilor nascuta din nevoia de destindere si relaxare a trupului nostru. Mediul in care traim si lucram dauneaza in timp posturii nostre, incheieturilor, musculaturii, intregului organism. De aceea, specialistii Chocolat Salon va pun la dispozitie acest nou tratament menit sa se ingrijeasca si de aspecte mai profunde.
Pentru ca durerile de spate devin o obisnuinta in ultima vreme, Chocolat Salon va recomanda si va invita sa incercati acest nou serviciu.

Scop/Beneficii: 
-detensionarea musculaturii spatelui (lombar, paravertebral, cervical), remineralizant, regenerant si calmant pt piele, inlatura oboseala si incordarea musculara, inlatura stresul, induce o stare de bine.
Produse folosite:
-Marocan rassoul (cenusa vulcanica din Maroc cu minerale importante-siliciu, magneziu, fier, calciu, potasiu, sodiu etc).
-Gel decontracturant
-Ulei cu menta si rozmarin, crema decontracturanta
-Rocile vulcanice incalzie in cuva speciala

Timp:60

Terapia picioarelor obosite reprezinta materializarea dorintei specialistilor Chocolat Salon de a trata afectiuni aparent banale si normale pentru societatea in care traim, cum ar fi durerile de picioare sau senzatia de disconfort produsa de inflamarea talpilor. Oricat de comune sunt aceste dureri si afectiuni, ele au un efect negativ profund pe termen lung si foarte lung. Tocurile, pantofii, mersul pe jos sau faptul ca stam incaltati prea mult timp, reprezinta doar elemente care ne aduc in postura de a apela la un astfel de serviciu.

Profesionistii Chocolat Salon recomanda cu incredere aceasta procedura deoarece poate nu doar sa trateze ci si sa previna atat senzatiile neplacute la nivelul picioarelor cat si alte afectiuni usoare sau mai putin usoare.

Scop/beneficii:
– detensionarea musculaturii picioarelor, remineralizant, inlatura stresul, induce o stare de bine, imbunatatirea circulatiei sanguine si a celei limfatice, deblocarea fluxurilor nervoase.

Produse folosite:
– Gel decontracturant
– Ulei cu menta si rozmarin si crema decontracturanta

* Terapia picioarelor obosite cuprinde 30 minute de masaj reflexogen