Masajul de relaxare este un masaj general, al intregului corp, care are ca scop eliminare rapida a oboselii, relaxarea musculara si generarea unei stari generale bune. Este extrem de eficient in cazul starilor de oboseala accentuata. Masajul nu este unul brutal sau dureros asa ca va puteti lasa corpul „sa pluteasca”. Masajul de relaxare se efectueaza, de regula, cu uleiuri sau creme parfumate, care stimuleaza starea de bine si relaxarea, conform aromoterapiei.

Beneficiile masajului
–    Eliminarea stresului si a oboselii
–    Atenuarea durerilor si crampelor musculare
–    Micsorarea presiunii sangelui
–    Imbunatatirea circulatiei sangelui si a limfei
–    Eliminarea toxinelor din organism
–    Imbunatatirea digestiei
–    Vindecarea durerilor de cap si de gat
–    Inducerea unei stari de relaxare generala in organism

Diverse zone ale talpilor noastre corespund cu anumite organe interne, oglindind starea de sanatate si functiile principale ale acestora.

Atunci cand talpile sunt catifelate si hidratate, fara portiuni cu piele uscata si alte anomalii, ne simtim excelent. Acestea sunt talpile specifice unui om sanatos si ale carui organe functioneaza asa cum trebuie, fara dificultati.

Anumite portiuni uscate, anomalii sau zone dureroase ale talpilor indica faptul ca organele sau sistemele corespunzatoare din corp prezinta probleme de functionare. Mai exact, portiunile uscate sugereaza faptul ca organele corespunzatoare sunt inerte, in timp ce durerile semnaleaza suprasolicitarea si chiar conditia de boala.

Talpile elastice si catifelate se obtin printr-o dieta echilibrata, precum si ingrijire adecvata. Reflexoterapia poate ajuta la recuperarea organelor si sistemelor din interiorul corpului nostru.

De asemenea, picioarele noastre sunt adesea maltratate de pantofi prea stramti sau cu toc prea inalt sau pur si simplu stam perioade lungi in picioare. Un mijloc de relaxare al acestora il constituie masajul reflexogen al piciorului. Efectul acestui tratament este o senzatie de lejeritate si de relaxare.

Se foloseste in special pentru:
– inlaturarea tensiunilor si a stresului
– imbunatatirea circulatiei sanguine si a celei limfatice
– recuperarea in cazul afectiunilor anumitor organe, ca terapie alternativa sau complementara cu terapia clasica
– deblocarea fluxurilor nervoase.

Durata: 50 min   

 

Orice sistem si organ are un rol extrem de important pentru organism. Daca o piesa nu functioneaza, poate exista o reactie in lant, ca in jocul de domino. Pentru ca organismul si trupul sa fie intr-o armonie totala, trebuie sa inveti sa acorzi o mai mare atentie si sistemului limfatic.

Deep Tissue, una dintre ultimele tehnici in materie de masaj, care se realizeaza pe straturile profunde ale tesutului muscular, ajuta la eliminarea toxinelor din organism, prevenind astfel imbatranirea prematura.

Masajul Deep Tissue promoveaza relaxarea si elibereaza stresul, durerea si incordarea din muschi asociate cu leziunile sportive, artrita, spasmele musculare, sindromul de tunel carpian, durerile de ceafa. De asemenea, exista studii care confirma ca acest masaj reduce tensiunea arteriala. Tehnica de masaj Deep Tissue este folosita pentru a putea penetra muschii de suprafata si de a ajunge la tesuturile care leaga pielea de muschi si oase.

Masajul profund asupra tesutului ajuta la eliberarea stresului si a tensiunii in corp, care poate avea efect benefic asupra tensiunii arteriale. Acest masaj poate ajuta corpul in a produce mai multa serotonina, hormonul ce promoveaza fericirea si sentimentele pozitive.

Un alt beneficiu adus este ca, in timp, aceasta terapie poate diminua si eventual poate chiar face sa dispara cicatrici. Acest lucru se intampla prin imbunatatirea circulatiei si drenajului limfatic, crescand flexibilitatea si gama de miscare a zonei afectate.

Masajul Deep Tissue este daca vreti, o alternativa (complementara) medicala la masajele terapeutice deja existente, fiind oferit de catre un terapeut specializat, terapia avand menirea de a actiona in profunzime musculara, inlaturand toate consecintele unui stil de viata caracterizat de stress si tensiune, generand si o revigorare emotionala. Putem percepe astfel terapia prin masaj deep tissue ca pe o alternative a detoxifierii emotionale. Se aplica presiune puternica directionata catre straturile profunde ale musculaturii cu ajutorul unor miscari foarte lente.

SCOP: 
• inlaturarea punctelor incordate din tesutul muscular (trigger points),
• rearanjarea si netezirea tesutului conectiv (fascia),
• cresterea circulatiei sanguine si limfatice,
• transmiterea de impulsuri catre sistemul nervos si organele interne.

BENEFICII: 
• reechilibrarea sistemului nervos,
• relaxarea, hranirea si oxigenarea profunda a musculaturii si a tesutului conectiv,
• imbunatatirea posturii corporale,
• detoxifiere puternica,
• optimizarea functionarii organelor interne.

IMPORTANT: 
Anumite persoane ar trebui sa nu primeasca acest fel de masaj. Cei care au avut interventii chirurgicale recente ar trebui sa evite acest tip de terapie, cu exceptia cazului in care medicul recomanda. Cei cu rani deschise si infectii ale pielii trebuie sa evite, de asemenea, masajul profund de tesut. Daca ati fost implicat intr-un accident de autovehicul sau in orice tip de trauma fizica, adresati-va medicului dumneavoastra daca masajul profund de tesut v-ar face rau sau v-ar aduce beneficii. De asemenea, acest tip de masaj nu este recomandat nici femeilor insarcinate.

Timp: 50 min

Sarcina, pe cat este de placuta si unica, pe atat de solicitanta si inconfortabila este pentru o femeie. Durerile de spate, picioarele umflate, oboseala si stresul sunt neplaceri cu care toate gravidele se confrunta la un moment dat. Toate aceste suferinte ale femeii insarcinate pot fi tratate intr-un mod placut, fara medicamente si fara efecte secundare. Prin masaj.

Masajul prenatal aduce beneficii gravidelor care au probleme si dureri de spate si sciatica datorate cresterii greutatii corporale si schimbarii centrului de greutate.
Masajul prenatal implica o tehnica speciala, conceputa pentru a imbunatati circulatia si pentru a prelua din greutatea sarcinii pe care o femeie o resimte pe parcursul a noua luni.
De asemenea, masajul este ideal pentru calmarea sistemului nervos, ajuta in cazul problemelor legate de somn, imbunatateste circulatia sanguinadetensioneaza muschii, calmeaza durerile de articulatie, detoxifiaza organismul, reduce retentia de apa, confera elasticitate si stralucire pielii.

Daca esti gravida si te afli in oricare in urmatoarele situatii inseamna ca iti trebuie un masaj prenatal:
• ai dureri de spate, musculatura, ligamente, tendoane, dureri ale coloanei vertebrale, sciatica;
• ai crampe musculare la nivelul picioarelor sau ai picioarele umflate;
• ai retentii mari de apa in organism;
• ai probleme legate de circulatia sangelui, ai extremitatile mainilor sau picioarelor reci;
• ai vergeturi sau aspectul pielii tale nu arata stralucitor;
• ai un nivel crescut al toxinelor in orgamism;
• ai probleme legate de somn, nu poti dormi sau ai un somn agitat;

Iti garantam ca dupa un masaj prenatal profesional te vei simti mai bine ca niciodata!

Tehnica de aplicare a masajului prenatal este utilizata prin combinarea metodelor de masaj suedez cu cel asiatic, special pentru gravide. Se vor folosi uleiuri naturale marocane 100% naturale – unt de shea sau ulei de migdale.
Fiecare sedinta de masaj prenatal este personalizata in functie de preferintele tale, terapeuta insistand in zonele in care doresti.

Durata masaj: 50 min.

 

Masaj intuitiv personalizat, cu tehnici liber combinate.

Este un masaj personalizat in functie de nevoile dumneavoastra. Terapeutul va combina toate tipurile de masaj (relaxare, reflexogen, terapeutic, deep-tisue, drenaj limfatic, anticelulitic) intr-unul singur.

Adio dureri de spate!

O viata sedentara sau o pozitie incorectape scaunul de la birou pot avea consecinte neplacute. Masajul terapeutic previne si ajuta la tratarea afectiunilor din zona cervicala, toracala sau lombara pentru ca tu sa iti recapeti zambetul!

Masajul terapeutic cuprinde manevre si tehnici terapeutice care sunt aplicate in functie de afectiunea tratata si stadiul bolii, avand ca obiectiv ameliorarea si restabilirea echilibrului fizic.

Masajul terapeutic poate fi aplicat si persoanelor sanatoase, prevenind astfel eventualele afectiuni si mentinand organismul in forma.

Durata procedura: 30 min