Stiai ca pielea este considerata al treilea rinichi, asa responsabilitate mare de curatare a organismului are?

Pentru a scapa de toxinele acumulate in interiorul corpului incepe de la exterior cu curatarea pielii si stimulara limfatica. Sanatatea e mai buna decat toate!

Abonament DETOX:

– 2 sedinte BodyScrub Detox

– 10 sedinte de impachetare cu ceai verde (Termocuverta IR) / 40 min

– 5 sedinte vibromasaj/30 min

– 5 sedinte drenaj limfatic/30 min

Durata abonament (max):4 saptamani

Pret: 1190 lei

Femeia moderna se confrunta din ce in ce mai des cu unul din cei mai frecventi inamici ai frumusetii: VERGETURILE. Acestea creeaza un aspect inestetic destul de neplacut si sunt adesea vazute ca fiind sursa a numeroase complexe.

Aspectul vergeturilor consta in linii fine (cicatrici) pe suprafata corpului, rosii (cele recente) sau albe (mai vechi de 12 luni), care apar in urma ruperii tesuturilor subcutanate datorita cresterii rapide sau a distensiei tesutului, a ruperii retelei de fibre de colagen si elastina.

Pentru tratarea vergeturilor, Chocolat Salon iti prezinta:
Solutie de eliminare / diminuare a vergeturilor in 10 pasi! (efectuati in max. 1 luna).

Pachetul include:
-3 proceduri de mezoterapie virtuala (dermoporatie)
-7 proceduri de microdermabraziune locala
-7 tratamente cu ultrasunete.

Este necesar un anumit numar de sedinte, in functie de gradul vergeturilor si vechimea acestora; efectuate la intervale regulate, regresia vergeturilor va fi vizibila!

Evident, fiecare organism are propria amprenta, reactionand diferit actiunilor de tratare a vergeturilor, rezultatele tratamentului fiind diferite pentru fiecare persoană în parte.

Pret: 1350 lei.

Celulita nu este doar o afectiune, ci cruda realitate cu care majoritatea femeilor trebuie sa se confrunte zi de zi.

Indiferent de inaltime sau greutate, de etnie sau nationalitate, femeile trebuie sa perceapa celulita ca pe un semnal de alarma care evidentiaza efectele negative pe care o viata dezordonata le imprima asupra trupului.

Celulita este o combinatie intre tesutul gras (adipos) si retentia de apa.

Pentru tratarea aspectului de ,,coajă de portocală” provocat de celulită, Chocolat Salon iti propune:
Solutie de eliminare / regresie a celulitei in 10 pasi! (efectuati in max. 1 luna)

Pachetul include:
-5 proceduri de vacuum
-4 sedinte de vibromasaj
-6 sedinte de ultrasunete
-6 sedinte de impachetari cu produse anticelulitice Juliette Armand, realizate la termocuverta InfraRed
-3 tratamente de mezoterapie virtuala (dermoporatie)

Este necesar un anumit numar de sedinte, in functie de nivelul (gradul) celulitei si vechimea acesteia; efectuate la intervale regulate, regresia celulitei va fi evidenta!

Fiecare organism are propria amprenta, reactionand diferit actiunilor anticelulitice, de aceea, rezultatele tratamentului sunt diferite pentru fiecare persoană în parte.

Pret: 1650 lei

Schimbarea aspectului exterior si intretinerea ulterioara a tonusului organismului nu se rezuma la o simpla scadere in kilograme. Redefinirea siluetei si imbunatatirea aspectului pielii presupun o conduita terapeutica in care schimbarea stilului de viata si a obiceiurilor alimentare trebuie conjugate cu tonifierea musculara, prin exercitii sau electrostimulare si apeland la tratamentele specifice de remodelare corporala.

Atunci cand doresti sa ajungi la un echilibru in ceea ce priveste trupul tau, silueta, Chocolat Salon iti propune Solutia de modelare corporala in 10 sedinte LipoglaucinTM!

Pachetul include:
– 2 sedinte de peeling corporal
– 10 sedinte de impachetare la cald, 45 minute (Serum + LipoglaucinTM Gelatina Masca)
– 10 sedinte masaj anticelulitic, 30 minute (LipoglaucinTM Crema)

Crema bazata pe LipoglaucinTM si alte principii active cu efect lipolitic utilizata in cadrul acestui tratament este eficienta impotriva acumularii de grasime si celulita.

Impachetarile-ritual cu produsele Tegoder, din gama LipoglaucinTM, pe baza de extract de lipitoare, reprezinta o adevarata noutate in domeniul esteticii aplicate.

Pret: 1250 lei