Sprancene

Micropigmentarea sprancenelor este un machiaj semipermanent, realizat cu pigmenti cosmetici medicali de cea mai buna calitate.

Tehnica de micropigmentare sprancene te ajuta daca ai sprancene rare, scurte, intrerupte, subtiri, inestetice.

Tehnica fir cu fir – este acea tehnica prin care specialistul reconstruieste sprancenele, creand fire de par in forma data, de aceeasi lungime, grosime si directie ca firele din plantatia naturala a sprancenelor, in asa fel incat sa completeze spranceana naturala intr-un mod cat mai real. Micropigmentarea sprancenelor prin tehnica fir cu fir se adreseaza persoanelor care isi doresc un aspect foarte natural, persoanelor care au sprancene foarte rare, cu goluri proeminente, de la pensat excesiv, care au probleme de simetrie, cicatrici

Se pot, de asemenea, corecta tatuajele cosmetice gresite sau vechi, utilizand pe portiuni mici un pigment de culoarea pielii.

Te consiliem si impreuna gasim forma si culoarea potrivita.

Simulam prin desen o forma cu creionul direct pe sprancenele tale.

Culoarea si forma sprancenelor trebuie sa fie in concordanta cu nuanta parului, a ochilor, a fetei si chiar cu personalitatea ta.

Etapele tehnicii Micropigmentare sprancene Fir cu fir:

Instructiuni de ingrijire dupa micropigmentare:

Dupa realizarea micropigmentarii, la fel ca in cazul oricarei interventii estetice, vor exista anumiti pasi de ingrijire, care garanteaza durata de viata a migropigmentarii sprancenelor.

Cum ingrijim sprancenele dupa micropigmentare:

Contraindicatii:

Micropigmentarea este interzisa daca suferiti de : hemofilie, boli dermatologice, leziuni ale pielii sau sensibilitatea pielii la sapunuri, dezinfectanti sau alte produse cosmetice, manifestari sau reactii alergice la metale, pigmenti, coloranti sau alti sensibilizanti pentru piele, boli transmisibile, stari lipotimice, epilepsie, apoplexie, narcolepsie, deficiente imunitare, cicatrice cheloide, handicap psihic, hepatita, seropozitiv.

Microbladingul este o procedura precisa prin care se implanteaza pigment in piele cu ajutorul unei microlame. Pigmentul introdus in dermul superior creeaza fire asemanatoare firelor de par din sprancene.

Culoarea este aleasa astfel incat sa se potriveasca cu nuanta naturala a firelor de par.

Pentru a realiza un aspect realist firele sunt intotdeauna trasate in directia de crestere a firelor de par naturale. Procesul durează aproximativ 1- 2 ore de la început până la sfârșit si efectul tine 6-18 luni.

Este recomandat in primul rand persoanelor tinere cu tenul normal sau uscat.

Daca ai tenul matur, gras ori mixt sau pielea subtire, iti recomandam micropigmentarea sprancenelor.

Culoarea sprancenelor este mai intensa imediat dupa terminarea procedurii, urmand sa scada in intensitate 30-40% la vindecare.

Etapele tehnicii Microblading:

Instructiuni de ingrijire dupa microblading:
Contraindicatii:

Micropigmentarea este interzisa daca suferiti de : hemofilie, boli dermatologice, leziuni ale pielii sau hipersensibilitatea pielii la sapunuri, dezinfectanti sau alte produse cosmetice, manifestari sau reactii alergice la metale, pigmenti, coloranti sau alti sensibilizanti pentru piele, boli transmisibile, stari lipotimice, epilepsie, apoplexie, narcolepsie, deficiente imunitare, cicatrice cheloide, handicap psihic, hepatita, seropozitiv(sida).

Tehnica powder – imita o spranceana fardata,ea avand rolul de a defini sprancenele, dar si de a da o nota de naturalete fizionomiei, prin acel joc de lumini si umbre.

Dermopigmentistul creaza aspectul de spranceana fardata, in care capul sprancenei precum si partea superioara a corpului sprancenei catre zona arcuirii sunt lasate foarte aerate/pixelate, in timp ce partea din centru si cea inferioara a corpului sprancenei catre codita se umbresc, creand in acest fel acel degrade/ombre, urmarind forma ideala a sprancenei pentru fiecare chip in parte, obtinand in cele din urma un aspect natural si perfect armonios cu intreg chipul.

Efectul se menține până la doi ani.

Etapele tehnicii Powder:

Instructiuni de ingrijire dupa micropigmentare:

Care sunt pasii de ingrijire care garanteaza durata de viata a migropigmentarii sprancenelor?

Contraindicatii:

Micropigmentarea este interzisa daca suferiti de : hemofilie, boli dermatologice, leziuni ale pielii sau sensibilitatea pielii la sapunuri, dezinfectanti sau alte produse cosmetice, manifestari sau reactii alergice la metale, pigmenti, coloranti sau alti sensibilizanti pentru piele, boli transmisibile, stari lipotimice, epilepsie, apoplexie, narcolepsie, deficiente imunitare, cicatrice cheloide, handicap psihic, hepatita, seropozitiv (sida).

Tehnica Hybrid imbina cele doua tehnici: fir cu fir si powder, pentru un efect mai pregnant si spectaculos al sprancenelor.

Aceasta tehnica intruneste tehnica fir cu fir (realizata cu aparatul electric sau prin microblading, ) cu tehnica shading sau powder. Este recomandata pentru persoanele ce au sprancene foarte rare, cu goluri mari, sau carora acestea le lipsesc cu desavarsire (ex: in caz de alopecie). Efectul creat se vindeca tridimensional, si lasa impresia de o spranceana naturala, cu fire naturale, care prezinta o desime pe zona unde accentuam prin umbrire. Deasemenea aceasta tehnica se foloseste si pentru a camufla si a neutraliza tatuaje mai vechi a caror culoare s-a transformat intr-una neplacuta.

Etapele tehnicii Hybrid:

Regulile de ingrijire sunt aceleasi ca la tehnicile Fir cu fir si Powder

Contraindicatii:

Micropigmentarea este interzisa daca suferiti de : hemofilie, boli dermatologice, leziuni ale pielii sau sensibilitatea pielii la sapunuri, dezinfectanti sau alte produse cosmetice, manifestari sau reactii alergice la metale, pigmenti, coloranti sau alti sensibilizanti pentru piele, boli transmisibile, stari lipotimice, epilepsie, apoplexie, narcolepsie, deficiente imunitare, cicatrice cheloide, handicap psihic, hepatita, seropozitiv (sida).