Contur-Ochi

Micropigmentarea Eyeliner (contur de ochi semipermanent) defineste mai clar linia genelor si va ajuta genele sa arate mai groase si mai pline. Procedura este ideala pentru femeile care isi doresc un contur al ochilor mai intens, dar si sa economiseasca timp din rutina de aplicare a machiajului.

Ca in cazul tuturor procedurilor de acest tip, pigmentul pentru ochi se va estompa in timp. In general, micropigmentarea dureaza cativa ani, in functie de mai multi factori. Sedintele regulate de retusare te vor ajuta sa pastrezi pigmentul de contur al ochi proaspat si frumos.

Puteti alege sa va realizati un contur fin, delicat si romantic sau unul mai pronuntat, mai dramatic in functie de forma ochilor, a fetei, in functie de stil, look sau preferinte.

Etapele micropigmentarii Eyeliner:

Instructiuni de ingrijire dupa micropigmentare:
Contraindicatii:

Micropigmentarea este interzisa daca suferiti de: hemofilie, boli dermatologice, leziuni ale pielii sau sensibilitatea pielii la sapunuri, dezinfectanti sau alte produse cosmetice, manifestari sau reactii alergice la metale, pigmenti, coloranti sau alti sensibilizanti pentru piele, boli transmisibile, stari lipotimice, epilepsie, apoplexie, narcolepsie, deficiente imunitare, cicatrice cheloide, handicap psihic, hepatita, seropozitiv (sida).