Micropigmentarea sprancenelor – o decizie buna sau nu?

Forma sprancenelor a fost si va fi intotdeauna un subiect delicat pentru majoritatea femeilor, aceasta fiind si definitorie pentru aspectul fetei a fiecareia dintre noi. O forma gresita sau nepotrivita fizionomiei noastre, ne poate inaspri trasaturile sau poate accentua micile imperfectiuni pe care le vrem ascunse.

De-a lungul timpului, numeroase tehnici de machiaj al sprancenelor ne-au ajutat sa mascam iregularitatea acestora, insa acest lucru presupune timp si atentie oferita zilnic, plus asumarea riscului ca oricand machiajul se poate sterge.

Daca te-ai gandit sa iti micropigmentezi sprancenele insa iti este teama, iata o serie de informatii care speram sa te lamureasca si sa iti dea increderea de care ai nevoie:

  1. Alege foarte bine tehnicianul care urmeaza sa efectueze procedura de microblanding!

Fiind o procedura semi-permanenta, este imperios necesar ca aceasta sa fie facuta impecabil de catre un profesionist. Inainte de a incepe, acesta iti va schita si desena forma corecta, astfel incat vei avea un preview in urma caruia vei putea decide daca este ceea ce iti doresti sau nu. Schimbarea este unoeri majora pentru femeile care au sprancene foarte subtiri sau neregulate, iar un tehnician profesionist intelege perfect impactul psihologic si te va pregati intocmai pentru ceea ce urmeaza.

2. Fii foarte atenta la masurile de igiena luate inainte, in timpul si dupa efectuarea procedurii!

Fiind o interventie minim-invaziva, e important ca aceasta sa se desfasoare intr-un mediu steril, sigur, cu ustensile sigilate.

3. Comunica foarte bine cu tehnicianul si spune-i ce anume iti doresti.

Prin tehnici studiate, tehnicianul iti va arata, in functie de fizionomia ta, care este forma sprancenelor pe care ar trebui sa o ai. In cazul in care te nemultumeste sau simti ca nu ti se potriveste, comunca-i. Nu uita! Faci aceasta procedura pentru a te simti mai bine in pielea ta, pentru a deveni cea mai buna versiune a ta!

4. Microblanding-ul nu doare.

Se va aplica inainte o crema cu anestezic si e posibil sa simti un mic dinsconfort, insa garantam ca nu este vorba de nimic insuportabil.

5. Este necesar retusul.

Uneori sunt necesare mai multe sedinte pentru a obtine rezultatul final. Acest lucru variaza in functie de suportabilitate, de volumul de munca necesar si de disponbilitatea ta.

Pentru ca ne dorim ca toate clientele noastre sa plece zambind in urma experientei la Chocolat Salon, investim constant in pregatirea tuturor tehnicienilor, in ustensile si in produse de cea mai buna calitate.

Esti la un apel dinstanta de cea mai frumoasa varianta a ta!

Te asteptam!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *