Cât de eficient este masajul anticelulitic?

Pentru că este sezonul în care ne expunem picioarele cel mai mult și, pentru că celulita este o afecțiune cu care toate femeile se confruntă la un moment dat in viață, am selectat cele mai comune întrebari legate de masajul anticelulitic și am decis să vă oferim toate raspunsurile de care aveți nevoie în rândurile ce urmează.

Este important să precizam că, atât pentru a o îndeparta, cât și pentru a ține celulita departe definitiv, este indicat să adoptați următorul trio: sport, alimentație sănătoasă și #masaj.

Pentru că în privința primelor două nu suntem specializați, am ales să vorbim despre eficiența masajului în combaterea celulitei.

  1. Ce masaj anticelulitic este mai eficient?

Există mai multe tipuri de proceduri ce luptă împotriva aceste afecțiuni: termocuverta, drenaj limfatic, masaj cu baț de bambus etc. Desigur, acestea pot fi combinate, însă noi vă recomandam îndeosebi masajul cu baț de bambus, acesta dovedindu-și eficacitatea în rândul clientelor noastre.

2. Masajul anticelulitic cu bambus doare?

Durerea variază în funcție de suportabilitatea fiecărei persoane, însa și forța exercitată în timpul masajului poate fi reglată. Tot ce trebuie să faceți este să spuneți tehnicianului cât de mult suportați. Tehnica masajului constă în mișcări circulare cu bațul pe zonele afectate ale corpului, asupra cărora se exercită presiune.

3. În cât timp se văd rezultatele?

Rezultatele încep să apară încă din prima lună, dacă se face cel putin o ședință de masaj saptamanal. Cu cât mai des, cu atât efectul va fi mai rapid. Noi recomandăm cel putin 5 ședințe pentru început.

4. Cu cât doare mai tare, cu atat mai eficient este?

Teoretic, da, deoarece prin forța aplicata, țesutul adipos este distrus iar saculeții de grăsime, topiți. Asadar, rezistați, fetelor! Picioarele frumoase merită!

5. Cât costă o ședință și cât dureaza?

La Chocolat Salon, o ședină de masaj anticelulitic cu baț de bambus dureaza 50 de minute și are prețul de 120 de lei.

Daca nu am reușit să răspundem tuturor curiozităților voastre, nu ezitați să ne intrebați.

Va asteptam cu dra!

Chocolat Salon Team

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *