Renuntam la serviciile de ingrijire personala pentru a face economii?

Perioada prin care trecem isi pune amprenta in mod drastic asupra bugetului si stilului nostru de viata cu care eram obisnuiti si, ne vedem nevoiti sa regandim cheltuielile si sa ne optimizam bugetul.

Printre cheltuielile reduse s-ar putea numara si serviciile de ingrijire personala, putand inlocui vizitele dese la salon cu ingrijirea acasa cu aceleasi produse.

Desi ne-am demonstrat ca putem face asta, iata insa, de ce nu ar trebui sa renuntam la vizitele regulate la salon:

Specialistii in psihanaliza admit faptul ca perioada de carantina a avut un impac urias in randul oamenilor, creand reale depresii in randul celor mai vulnerabili. Tot ei sustin ca, odata cu ridicarea restrictiilor, reluarea, pe cat este permis, a activitatilor obisnuite de dinaintea pandemiei, va avea un puternic impact benefic asupra starii noastre de bine.

Cu alte cuvinte, daca obisnuiai sa vii la salon saptamanal pentru o manichiura, ar fi indicat sa iti reiei aceasta activitate, care te va ajuta sa iti recapeti buna dispozitie, tonusul si vitalitatea, amintindu-ti de rutina cu care erai obisnuita.

Este dovedit faptul ca, rutina de ingrijire personala este, pe langa un aspect ce tine de igiena, si un stimul puternic in ceea ce priveste respectul si increderea de sine si starea generala de bine., acesta fiind unul din motivele pentru care centrele de infrumusetarea au fost printre primele institutii care s-au redeschis.

Asadar, dovedit fiind faptul ca vizitele la salon reprezinta de fapt, o terapie, va asteptam, cu cele mai inalte masuri de igienizare impuse.

Cu drag,

Chocolat Salon <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *