Produsele BIO MER – afla de ce sunt alegerea potrivita pentru pielea ta!

Sireia2017BIO MER COSMETICS este un brand spaniol aparut recent in domeniul cosmeticelor naturale profesionale de inalta calitate. Filozofia BIO MER se bazeaza pe inovatie si pe cercetarea unor ingrediente unice, cum ar fi algele provenite din Marea Menor – o mare unica, cu multe proprietati benefice pentru sanatate.

Apa din Marea Menor are valoare terapeutica recunoscuta, datorita salinitatii si mineralizarii. De asemenea, flora sa are un continut ridicat de vitamine si minerale importante, proteine, etc. Cele mai multe dintre proprietatile sale sunt similare cu cele din Marea Moarta, care este renumita pentru efectele sale terapeutice. Eforturile depuse in cercetare, inainte de lansarea primei linii de produse, au demonstrat eficacitatea pentru uz cosmetic a biomoleculelor din alge. In acelasi timp, combinatia de extract de alge cu alte ingrediente active, deja recunoscute, si extracte botanice, a dat rezultate excelente in productia de creme cosmetice.

Munca, stresul si rutina fac parte din viata de zi cu zi in oras si ne priveaza de cel mai important element – timpul. Prin urmare, tratamentele de infrumusetare oferite de BIO MER COSMETICS sunt adaptate la nevoile barbatilor si femeilor moderne, care vor sa profite de timpul liber ramas pentru a avea grija de ei insisi.

Tratamentele multifunctionale personalizate va redau energia, va relaxeaza si in acelasi timp va intineresc pielea. O gama exceptionala de produse care ofera echilibru corpului si mintii prin intermediul sinergiei de cosmetice naturale a caror eficacitate este dovedita in mainile celor mai bune cosmeticiene si devine o garantie a succesului si a perfectionarii tratamentelor.

Top 10 produse / game de produse / marci comercializate:

Gama SIREIA 

SERUM FACIAL

CREMA UNIFORMIZANTA

CREMA ANTIAGE

CREMA HIDRATANTA

CREMA NUTRITIVA

CREMA CONTUR DE OCHI

PEELING ENZIMATIC

MASCA REVITALIZANTA

SPUMA PENTRU CURATARE

TONIC

LAPTE DEMACHIANT

Gama MARINE CELL 

CREMA TRATAMENT LIFT & REFILL

ULEI TRATAMENT LIFT&REFILL

CREMA TRATAMENT REGUL OIL

ULEI TRATAMENT REGUL OIL

Gama SOLAR CEL DEFENSE 

CREMA DE PROTECTIE SPF +50 WHITE

CREMA DE PROTECTIE SPF +50 LIGHT

CREMA DE PRORECTIE SPF +50 MEDIUM

SAPUN NATURAL PENTRU TEN SENSIBIL

SAPUN NATURAL PENTRU TEN USCAT

SAPUN NATURAL PENTRU TEN MIXT SI GRAS

Toate aceste produse precum si tratamentele cosmetice personalizate fiecarui tip de ten se gasesc la Chocolat Salon, alaturi de un cosmetician care va va da toate detaliile si indrumarile de care aveti nevoie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *