Produse BIO MER, la Chocolat Salon

Pregatire-training_3241-1Prezent in marile spa-uri ale lumii, BIO MER, brand profesional organic de skincare a fost lansat de curand si in Romania, ajungand imediat si pe rafturile Chocolat Salon.

Dezvoltat in Spania de o echipa de cercetatori, BIO MER e sinonim cu formule de ultima generatie, imbogatite cu ingrediente active naturale (namol si alge marine) din Marea Menor, cea mai mare laguna cu apa sarata din Europa. Cu ajutorul unei tehnologii speciale, biomoleculele extrase din namol si din algele marine sunt incapsulate in fiecare produs. Aceasta tehnologie face posibil ca rezultatele promise pe eticheta sa fie si rapid vizibile.

E important de retinut ca BIO MER e un brand profesional organic, ale carui produse rezulta in urma unui melanj intre biomoleculele din alge si din namol, uleiurile esentiale si extractele din plante provenite din culturi organice. Excluzand parabenii sau derivatii din petrol, BIO MER ofera o varianta safe de ingrijire a pielii, care nu pune in pericol sanatatea acesteia. Dimpotriva, ii potenteaza frumusetea din interior.

Ce solutii de skincare propune BIO MER?

Tinand cont de nevoile reale ale pielii, BIO MER a lansat trei game diferite.

1. Sireia este o linie dedicata ingrijirii de baza a fetei si cuprinde toate produsele necesare pentru un ritual de infrumusetare complet.

2. Marine Cell reuneste creme tratament si uleiuri care vizeaza rezolvarea problemelor tuturor tipurilor de ten, fie ca ne referim la acnee, riduri, piele lipsita de fermitate sau uscata.

3. Salty Lagoon e o gama de body care, menita nu doar sa exfolieze pielea si sa o catifeleze, ci sa trateze si sa previna aparitia celulitei. In plus, produsele acestei game sunt recomandate pentru tratamentele de detoxifiere cu efect de drenaj sau pentru a conferi fermitate bustului.

Fie ca sunt alese sa fie folosit in spa-uri, in centrele de beauty sau incluse in programele de ingrijire pentru acasa, produsele BIO MER dau aceleasi rezultate. Si asta pentru ca spre deosebire de alte branduri, formula produselor pentru acasa nu difera de cea a produselor profesionale.

Atat barbatii, cat si femeile pot folosi produsele BIO MER.

Chocolat Salon – Look Good, Feel Great!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *