Produse profesionale organice, acum la Chocolat Salon!

13563112_10210000738272232_2089667059_nProdusele din gama Natulique sunt organice şi certificate ECOCERT, pentru că 98,9% din totalul ingredientelor cuprinse în fiecare produs sunt de origine naturală. Gama Natulique conţine atât produse de îngrijire a părului, precum diverse şampoane sau balsamuri, cât şi produse de colorare a părului, încreţire sau îndreptare, pe care le gasiti acum la Chocolat Salon, atat pentru administrarea profesionala in cadrul salonului, cat si pentru achizitionarea si folosirea produselor de catre dumneavoastra acasa.

dermorganic2Produsele profesionale DermOrganic sunt vegane, nu contin subproduse de origine animala si nu sunt testate pe animale, nu contine sulfati, glicoli, DEA, MEA, vopseluri sau coloranti alimentari, nu contin gluten, conservanti artificiali sau parabeni.
Numit si „aurul lichid”, uleiul de argan, bogat in substante nutritive, in special acizi grasi si vitamina E, este deosebit de benefic pentru par si piele, avand rol de sustinere a elasticitatii pielii, deoarece contine antioxidanti care ajuta celulele sa fie cat mai sanatoase.

masteyyy

Produsele de ingrijire de la Mastey contin ingrediente vegetale fara gluten pentru ca parul dumneavoastra sa ramana nu doar curat, ci si hidratat si reparat in mod corespunzator.

 

Uleiul de argan repara si protejeaza, iar uleiul de masline lasa parul matasos si stralucitor. Extractul de samburi de struguri protejeaza si prelungeste durata de viata a culorii.

Alege frumusetea sanatatii!

Chocolat Salon – Look Good, Feel Great!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *