De ce sa alegi produse de ingrijire organice?

17yp3gzummx24jpg

Intr-o lume in care cosmeticele fac parte din rutina zilnica a unei femei, este oare posibil sa ne pastram un aspect impecabil fara sa ne punem in pericol sanatatea?

Industria cosmeticelor mass-market utilizeaza mii de substante chimice sintetice in produsele sale, de la sampon la vopsea de par.

Multe din substantele continute de majoritatea produselor cosmetice sunt folosite in industria chimica pentru curatarea aparatelor de uz industrial. Substante toxice precum P-fenilendiamina (PPT), resorcina, amoniac sau sulfati, sunt daunatoare pentru organism, supunandu-l la procese de aparare intense, resorcina fiind una din cauzele pierderilor de sarcina sau chiar a dereglarilor hormonale.

Cum ne putem asigura ca produsele pe care le cumparam sau care sunt folosite intr-un salon de infrumusetare sunt cu adevarat organice?

In primul rand, trebuie sa stim ca un produs organic este certificat, acest lucru fiind o garantie a calitatii, spre deosebire de un produs declarat natural, care nu este in atestat in niciun fel din punct de vedere legal.

Un produs organic apare intotdeauna insotit de etichete semnalizatoare, iar cele care nu prezinta, sunt departe de a fi ceea ce promit a fi.

Marea majoritate a persoanelor isi pun zilnic in pericol sanatatea, folosind sampoane pentru par, sau alte produse cosmetice ce contin o lista imensa de substante chimice, desi acestea pot crea consecinte grave, precum inrosirea ochilor, a scalpului sau chiar deteriorarea zonei pe care se aplica.

Acum, industria cosmetica organica protectica ne permite sa nu mai facem sacrificii atunci cand ne dorim un aspect ingrijit.

Alege sanatatea!

Chocolat Salon – Look Good, Feel Great!

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *