Extensiile HairTalk – de ce extensiile pe banda adeziva sunt cea mai buna alegere-

Fenomenul montajului de extensii de par natural a luat amploare in ultimii ani, datorita folosirii lor de catre vedetele din showbiz si a actritelor. Sa recunoastem ca suntem invidioase pe actritele sau vedetele din reclamele pentru sampoane sau vopseluri pentru par. Astfel ca orice femeie poate retusa micile neajunsuri cu care natura nu a inzestrat-o. Principalul scop al extensiilor de par natural este sa corecteze si sa amplifice senzualitatea femeilor prin volumul si aspectul sanatos al parului.

before-after-clip-in-hair-extensions-22inch-1-2

 

Extensiile de par Hair talk sunt confectionate manual, fiecare fir de par fiind introdus intr-o banda adeziva transparenta, pentru a imprima vizual o “directie de crestere a parului” naturala. In acest fel, se evita aspectul destul de neplacut pe care il creau celelalte sisteme de prindere a extensiilor de par. Prin aceasta tehnica inovatoare, extensiile de par se alipesc aproape invizibil la parul dumneavoastra.

Extensiile de par Hair Talk sunt confectionate din par Remy, foarte subtiri, cu dimensiunea de 3cm x 7mm a benzii adezive. Marele avantaj al folosirii acestui tip de extensii il reprezinta presiunea foarte mica pe care acestea o exercita asupra firului de par, evitandu-se astfel clasicele dureri de par pe care extensiile le provoaca in general, atunci cand aplicarea se face pentru perioade mai indelungate de timp.

Fa schimbarea pe care ti-o doresti!

Chocolat Salon – Look Good, Feel Great!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *