Cum ne ingrijim tenul in sezonul rece?

CHOCOLAT-SALON-SPA-COSMETICA-TRATAMENTE-EPILARE-CU-ZAHAR-RALUCA-LAZARUT (1)In sezonul rece, trebuie sa acordam o mai mare atentie felului in care ne ingrijim pielea.

Am stat de vorba cu Maria Dobrisan, specialist comestician Chocolat Salon, care recomanda in aceasta perioada tratamentele sub forma de cure periodice, tratamente de hidratare intensa, precum tratamentul cu Oxigen Hiberbaric sau Microdermabraziune, dar si tratamente statice precum Tratamentul intesiv hidratant Maria Gallant sau tratamentul cu ciocolata Juliette Armand.

Toate aceste tratamente urmaresc hidratarea intensa a tenului tau, eliminand instant, datorita concentratiei mari de nutrienti, efectele imbatranirii, ale oboselii, deshidratarea si aspectul de ten uscat, dar si alte probleme precum acneea, porii dilatati sau petele pigmentare.

In acelasi timp, masajele faciale contribuie la echilibrarea circulatiei sangelui, marind eficacitatea produselor si inducand o stare de relaxare prin stimularea unor puncte energetice.

Vino la Chocolat Salon si stai de vorba cu un specialist, care iti va face o analiza gratuita a tenului si va identifica tratamentul adecvat pentru a-ti mentina pielea tanara, revitalizata si sanatoasa.

Chocolat Salon – Look Good, Feel Great!

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *