Produse de ingrijire profesionale sau produse de larg cosum (mass-market)?

Exista vreo diferenta intre produsele profesionale si cele din comert? De ce au un pret mai mare? Isi merita banii? De ce sa folosesc un produs profesional pentru ingrijirea parului, a tenului sau a intregului corp? Ce beneficii imi aduce folosirea unui produs mai scump?

11254503-979211952134234-5718877264543490185-n_qpcvdaily-care_lwac

Acestea sunt intrebari care ne vin frecvent in cap atunci cand trebuie sa ne achizitionam un produs de ingrijire. Dupa ce cititi acest articol, va lasam pe voi sa trageti concluzia!

Ca in orice diagnosticare, trebuie mai intai indentificata problema sau obiectivul, insa de multe ori alegem produse care credem noi ca ni se potrivesc, influentandu-ne modul in care acestea ne sunt prezentate in media sau de catre alte persoane care le-au incercat.

Pe langa faptul ca, la Chocolat Salon, inainte de a-ti recomanda un produs, fie ca este vorba de un produs pentru par, pentru ten sau pentru ingrijirea corporala, va este facuta o analiza amanuntita de catre un specialist, care va va recomanda cu certitudine ceea ce vi se potriveste dumneavoastra, iata si alte motive pentru care este indicat sa optati pentru produse profesionale, in defavoarea celor din mass-market, chiar daca acestea dintai sunt mai scumpe:

1.Una din caracteristicile pozitive ale produselor profesionale este lipsa ingredientelor nocive din compozitia produsului. In schimb in produsele mass market, cu cat mai mult cu atat mai bine. De putin timp, aceasta industrie a inceput incet, incet sa renunte la ingrediente daunatoare precum: sulfati, parabeni si siliconi.

2.Produsele profesionale inglobeaza primele, ingrediente noi si combinatii revolutionare de ingrediente active.

3.Cantitatile de substante active sunt mai mari fata de cele din mass market astfel incat efectele si tratarea sa fie mai eficiente impotriva problemei pe care o ai.

hdr

 

4.Gama de produse este una mult mai larga si trateaza mai multe probleme ca cele de mass market care au doar cateva categorii.

De ce sunt mai scumpe?

Produsele care inglobeaza tehnologii noi, ingrediente revolutionare sau o formula inovativa trebuie sa fie mai scumpe. Produsele care sunt specializate si care merg in profunzimea unei probleme, cele care contin ingrediente de puritate mare sau o concentratie mai mare, sunt mai scumpe. Care sunt aceste ingrediente active care schimba atat de mult calitatea unui produs? Celule stem din plante, keratina pura bioactiva, aur de 24k s.a.

Toate produsele care contin ingrediente inovatoare si formule revolutionare, nu au cum sa coste putin, nu uitati asta! Atunci cand alegi un produs profesional trebuie sa te gandesti ca acesta nu doar ca te va scapa de problema pe care o ai dar va preveni altele.

Alege produsul care ti se potriveste tie nu prietenei tale, alege produsul destinat tipului de problema pe care o ai, alege produsul calitativ, nu cel ieftin!

Chocolat Salon – Look Good, Feel Great!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *