Machiajul de festival!

maxresdefaultMachiajul este accesoriul cel mai important din garderoba unei femeie, de aceea se spune ca aceasta trebuie sa stie cum sa isi poarte frumusetea in orice circumstante.

Pentru ca se apropie Flamingo Park Festival, eveniment la care si echipa Chocolat Salon va fi prezenta, make-up artistii nostri vin cu cateva idei si tips-uri de make-up de festival.

Ce poate sa iti strice machiajul la un festival?

Daca te gandesti sa porti un machiaj mai elaborat, trebuie sa ai in vedere urmatorii factori: lumina, caldura, ploaia, vantul, praful, si chiar si dansul.

Pasi esentiali pentru un make-up de festival rezistent:

Primer – aplica inaintea fondului de ten un primer cu care acesta sa se fixeze cat mai bine.

Fondul de ten – alege o formula usoara, care sa nu curga si sa adere bine la ten. Evenimentul este in aer liber, deci, este recomandat sa alegi un fond de ten cu factor de protectie.

Nu uita de pudra! – Pudra este esentiala pentru fixarea machiajului si recomandam alegerea uneia translucida. Dupa aceea poti aplica un blush cremos sau compact.

Fie ca optezi pentru un machiaj simplu, fie ca mergi in extrem, acesta va fi eticheta ta pentru toata ziua evenimentului. Nu face experimente inainte cu cateva ore de festival, ci cel mai bine exerseaza machiajul de cateva ori, pentru a stii cum ti-l aplici cat mai bine. In plus, daca alegi sa iti machiezi buzele in nuante tari, nu uita rujul si o oglinjoara acasa. Verifica-l in mod constant pentru ca altfel vei dobandi un look neingrijit, iar fotografiile iti vor aduce mereu cu sarcasm aminte de alegerile neinspirate pe care le- ai facut.

Ne vedem sambata, 20 August, la Flamingo Park Festival!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *