Afla povestea produselor pe care le folosesti!

13418683_1143084622417227_1727679260557572695_n

STIAI CA?

Crema nr 5 Maria Gallant utilizata in cadrul tratamentului cu Oxigen Hiperbaric are o poveste foarte interesanta?

Totul a inceput in anul 1962, cand Maria Gallant, o esteticiana, a inghetat varsta clientelor sale prin utliazarea unei masti alcatuite dintr-un amestec de pudre minerale. Ea a descoperit ca diferitele creme de sub masca erau absorbite mult mai bine si a observat un exceptional efect modelant si de lifting. Ovalul fetei era restructurat iar trasaturile complet destinse.

Masca modelanta avea rezultate atat de bune asupra culorii tenului si tonusului, incat femeile intrebau de tratamente pentru acasa care sa prelungeasca acest efect. Maria Gallant a creat atunci prima crema: CREMA NR.5 – un tribut adus lui COCO CHANEL.

Aceasta crema care a fost testatea cu succes pe arsuri de profesorul Gross in Strasbourg, este folosita astazi in salonul Chocolat, ca pas important in cadrul tratamentului cu Oxigen Hiperbaric.

Pentru ca ne dorim sa descoperi adevaratele beneficii ale tratamentului, am creat special pentru tine si pentru sanatatea tenului tau, pachetul format din Microdermabraziune (procedura care inaltura celulele moarte ale pielii si ajuta la regenerarea tesutului) si Tratamentul cu Oxigen Hiperbaric (tratament cu efect anti-ageing, care inlatura amprentele trecerii timpului, dar si alte probleme precum petele pigmentare sau respiratia celulelor).

Profita acum de acest pachet la pretul de 275 lei! (Pret vechi: 375 lei)

Oferta limitata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *