Ploaie si coafura impecabila? Da, se poate!

Ploaia, pe cat este de frumoasa, pe atat de tare ne enerveaza cand vine vorba despre coafura noastra perfecta. Cu greu poti sa-ti aranjezi parul astfel incat sa ramana perfect chiar si in zilele cu umiditate ridicata.

Specialistii Chocolat Salon iti prezinta doua produse extraordinar de accesibile si eficiente in aceasta situatie, care te pot ajuta sa-ti pastrezi o coafura impecabila, indiferent de complexitatea acesteia.

JOICO Humidity Blocker

humidityblockerjoico

Se aplica un strat lejer, protector, care sigileaza firul de par impotriva umiditatii, eliminand incretirea si prevenind stricarea coafurii.  Specialistii Chocolat Salon il folosesc cu incredere chiar si in crearea celor mai complexe coafuri si il recomanda si pentru folosirea acestuia acasa, fiind foarte usor de aplicat.

Ser pentru par rebel, Frizz Control Moroccanoil

M

Serul de la Moroccanoil combate firele rebele si presiunea statica si are numeroase proprietati rezistente la factorii externi, care pot deforma coafura. Se pulverizeaza 3-5 pompe de produs pentru controlul incretirii la o distanta de 10 inch (25cm) de parul umed, dupa care pieptanati. Coafati ca de obicei sau permiteti parului sa se usuce in mod natural. Pentru un plus de stralucire si protectie, specialistii Chocolat Salon va recomanda sa aplicati si cateva picaturi din Tratamentul Moroccanoil.  

Produsele se pot achizitiona de la Chocolat Salon.

It’s fun to be beautiful!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *