Tu ai incercat tratamentul „minune” Olaplex?

Olaplex-to-make-your-colour-last-longer-ed-01Cuvantul „revolutionar” poate crea anumite retineri cand vine vorba despre un produs nou, a carui prezentare starneste intradevar curiozitati, insa dupa ce vei incerca tratamentul Olaplex, vei fi de parere ca nu exista superlative care sa-l poata descrie la adevarata capacitate.

Ce face acest tratament? 

Este format din trei pasi, pasul 1 si pasul 2 fiind destinati saloanelor de infrumusetare, iar pasul 3, ca tratament pentru acasa, doar in cazul in care ati folosit inainte primii pasi.

Scopul acestui tratament este de a proteja parul in timpul proceselor chimice, precum decolorarea sau vospirea parului, dar si de a intretine sanatatea acestuia.

Cu ajutorul Tratamentului Olaplex, poti face o schimbare radicala a culorii parului, fara ca acesta sa aiba de suferit.

Pot folosi Olaplex pe un par natural?

Efectul tratamentului este spectaculos in cazul schimbarilor culorii parului, insa acesta poate fi folosit si ca si tratament de sine statator, pe un par natural, deteriorat.

Pe langa faptul ca Olaplex este intradevar un tratament „minune”, la Chocolat Salon este si foarte accesibil. La folosirea acestuia in timpul proceselor de decolorare si/sau vopsire, primesti 20% discount la vopsea, decolorant si manopera si un pret special la Pasul 3, pentru acasa.

Acum este momentul sa faci schimbarile pe care ti le doresti de atata timp, impreuna cu Olaplex!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *