Cum sa iti ingrijesti corect tenul pe timp de toamna

CHOCOLAT-SALON-SPA-COSMETICA-TRATAMENTE-EPILARE-CU-ZAHAR-RALUCA-LAZARUT (1)

Cum sa iti ingrijesti corect tenul pe timp de toamna

Zilele de vara sunt pe sfarsite iar tomana isi intra incet, incet in drepturi, aducand cu ea oscilatii de temperatura, vant puternic si aer mai uscat, acestia fiind factorii care iti pot sensibiliza tenul, lasandu-l uscat si deshidratat.

Daca iti doresti ca tenul tau sa nu simta schimbarea anotimpului si sa se mentina la fel de curat, frumos si sanatos, iata care sunt indicatiile specialistilor: in primul rand, dupa sezonul de vara, in care pielea ta a fost expusa indelung la soare, aceasta necesita un tratament de curatare si hidratare intensiva, care sa echilibreze PH-ul natural al pielii si sa accelereze regenerarea celulelor acesteia.

Daca pe timpul verii nu simteai o neaparata nevoie de a folosi o crema de zi si de noapte, in sezonul de toamna, pe langa tratamentul intensiv de curatare, acestea doua sunt recomandate pentru a asigura tenului o protectie puternica impotriva factorilor daunatori.

Specialist cosmetician Chocolat Salon, Anca Datu, recomanda tratamentul de curatare si hidratare cu aminoacizi A.H.A. de la Academie si folosirea unor creme de zi si de noapte din gamele Academie, DermaOXY sau Maria Gallant.

Intradevar, toamna nu-i ca vara, insa tenul tau trebuie sa arate si sa se simta minunat indiferent de anotimp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *