Totul despre extensiile din par natural Balmain

UntitledDaca v-ati dorit intotdeauna sa aflati secretele coafurilor de pe marile podiumuri ale lumii, acum aveti ocazia! Chocolat Salon aduce tehnica si produsele de specialitate folosite de cele mai cunoscute vedete internationale si le pune la dispozitia tuturor celor care isi doresc o schimbare rapida si eficienta.

Atunci cand spui Balmain spui extravaganta in toate ariile trendului si, pentru ca ingrijirea parului si aspectul bogat si sanatos al acestuia sunt esentiale, casa de moda Balmain a creat Balmain Hair, lider mondial al extensiilor de par.
Plusul de valoare pe care Balmain il confera acestor extensii vine din unicitatea procesului de selectionare si prelucrare a parului. Pentru ca un aspect foarte important in ceea ce priveste extensiile este reprezentat de compatibilitatea tipurilor de par, trebuie sa se tina cont de textura si corpul firelor. De aceea, Balmain a optat pentru recoltarea parului virgin, neprelucrat, menit sa reactioneze asemeni parului tau indiferent de tratamentul la care este supus(coafat, vopsit, etc.).
Fie ca ne dorim mai mult volum sau o coafura sic pe care sa o realizam extrem de repede sau, pentru cele mai excentrice, suvite in culori cat mai tari si iesite din comun, Balmain are solutia perfecta pentru fiecare dorinta.
Din experienta brandului Balmain in dezvoltarea industriei extensiilor de par a rezultat creearea mai multor linii de produse potrivite oricarei ocazii. Chocolat Salon va pune la dispozitie produse apartinand celor 6 game profesionale Balmain: Lasting Volume, Risk Free Color, 5 Minute, Full Hair, Glamour si Hair Thickening. De acum puteti profita de schimbari de look rapide si notabile!
Extensiile Balmain iti aduc posibilitati infinite in ceea ce priveste aspectul parului tau. Puteti avea volum constant fara sa va deteriorati parul cu tratamente chimice si fara sa petreceti ore intregi in fata oglinzii.
Indepartarea extensiilor este o procedura foarte simpla ce nu va deteriora parul dumneavoastra atat timp cat este efectuata de stilistul dumneavoastra de incredere. Chocolat Salon ofera garantie de 6 luni pentru extensiile din par uman si pentru DoubleHair atunci cand pentru ingrijire sunt folosite produsele Balmain. Cu cat va intretineti mai bine extensiile, cu atat vor arata mai bine pentru o perioada mai lunga de timp.
Utilizand cele mai bune extensii, Chocolat Salon va ofera cele mai bune si rapide solutii pentru obtinerea unui par frumos, plin de farmec.

Balmain iti ofera intotdeauna solutii profesionale pentru problemele zilnice, reale, ale parului!

Femeia moderna intampina din ce in ce mai multe probleme atunci cand se regaseste in fata oglinzii pentru a-si aranja parul.
Daca si tu te afli in aceasta situatie, Balmain si Chocolat Salon iti vin in ajutor si iti aduc tehnica si produsele de specialitate folosite de cele mai cunoscute vedete internationale.
Extensiile Balmain iti aduc posibilitati infinite in ceea ce priveste aspectul parului tau. Puteti avea volum constant fara sa va deteriorati parul cu tratamente chimice si fara sa petreceti ore intregi in fata oglinzii.
Utilizand cele mai bune extensii, Chocolat Salon va ofera cele mai bune si rapide solutii pentru obtinerea unui par frumos, plin de farmec.

Solutiile oferite de Balmain nu sunt doar hair friendly, ele sunt si reutilizabile fiind cele mai bune optiuni pentru sanatatea parului tau!

Plusul de valoare pe care Balmain il confera extensiilor vine din unicitatea procesului de selectionare si prelucrare a parului. Pentru ca un aspect foarte important in ceea ce priveste extensiile este reprezentat de compatibilitatea tipurilor de par, trebuie sa se tina cont de textura si corpul firelor. De aceea, Balmain a optat pentru recoltarea parului virgin, neprelucrat, menit sa reactioneze asemeni parului tau indiferent de tratamentul la care este supus(coafat, vopsit, etc.).

Brandul Balmain are cea mai buna calitate a parului, de aceea este singura companie ce ofera garantie de 6 luni pe parul din extensii, atunci cand folositi produsele speciale de ingrijire Balmain.

Cu cat va intretineti mai bine extensiile, cu atat vor arata mai bine pentru o perioada mai lunga de timp.
Ingrijirea parului este esentiala pentru a- l mentine sanatos stralucitor si frumos. Parul cu extensii necesita putin mai multa hidratare si noua gama de produse pentru ingrijirea parului de la Balmain a fost special creata pentru a oferi extra hidratarea necesara in timp ce mentine parul natural intr-o stare perfecta.Noua gama extraordinara de produse de ingrijire de la Balmain include Sampon, Conditioner, Masca pentru par, si Spray pentru stralucire.

Samponul si Conditionerul sunt perfecte pentru a fi folosite zilnic, sunt imbogatite cu minerale si extract de ceai verde ce curata si hidrateaza parul si scalpul.

Masca pentru par este un tratament saptamanal de 5 minute, ce va intari firul de par, va oferi stralucire si vitalitate.

Spray-ul pentru stralucire va oferi o stralucire radianta in timp ce va proteja parul impotriva uscarii si va preveni despicarea varfurilor.

Peria pentru extensii a fost special creata pentru a fi folosita impreuna cu produsele de ingrijire speciale pentru extensii. Perii moi ai acesteia nu vor deteriora extensiile si va lasa parul in conditia perfecta.

Specialistii Chocolat vor adapta si imbina aceste solutii pentru ca tu sa te poti bucura de cele mai bune rezultate in ceea ce priveste ingrijirea si aranjarea parului!
Solutiile oferite de Balmain nu sunt doar hair friendly, ele sunt si reutilizabilefiind cele mai bune optiuni pentru sanatatea parului tau!
DOUBLE HAIR
DoubleHair este un sistem profesional, accesibil si refolosibil creat special pentru a obtine par LUNG si VOLUMINOS. Aplicarea poare fi realizata cu ajutorul bondulelor, a inelelor sau a clipsurilor. DoubleHair este facut din par uman 100%.
FILL-IN

Extensiile Fill-In sunt unul dintre cele mai des folosite sisteme. Bondulele de cheratina sunt integrate profesional in parul tau si raman acolo timp de 3 luni. Extensiile Fill-In sunt facute din par uman 100%.

SOLUTII PENTRU LUNGIME
Double Hair Length & Volume – 2.050,0 RON
Double Hair Treatment – 2.200,0 RON
Double Hair Lite (40 cm) – 2.200,0 RON
2 x Double Hair XL  – 2.000,0 RON
Double Hair XL & Double Hair Length & Volume – 3.050,0 RON
Fill-in 55-60 cm (100 suvite, keratina) – 4.200,0 RON
SOLUTII PENTRU VOLUM
Double Hair 25 cm (1 strip) – 950,0 RON
Double Hair 40 cm (1 strip) – 1.180,0 RON
Easy volume (40 cm) – 1.600,0 RON
Double Hair Length & Volume (masina) – 2.050,0 RON
Double Hair Treatment (manual + fill-in) – 2.200,0 RON
Double Hair Lite (40 cm) – 2.200,0 RON
Fill-in 45 cm (100 suvite, keratina) – 3.000,0 RON

 

SOLUTII PENTRU LUNGIME SI VOLUM

Double Hair Length & Volume (masina) – 2.050,0 RON
Double Hair Treatment (manual + fill-in) – 2.200,0 RON
Double Hair Lite (40 cm) – 2.200,0 RON
Easy volume (40 cm) – 3.200,0 RON
Fill-in 55-60 cm (150 suvite, keratina) – 6.300,0 RON

SOLUTII PENTRU LUNGIME MAX. SI VOLUM MAX.
Easy Volume & Double Hair L & V – 3.600,0 RON
Double Hair Length & Volume – 4.100,0 RON
Double Hair Treatment (manual + fill-in) – 4.400,0 RON
Double Hair Lite (40 cm) – 4.400,0 RON
5 X Double Hair XL (1 strip) – 5.000,0 RON
Fill-in 55-60 cm (200 suvite, keratina) – 8.400,0 RON

ACCENTE DE CULOARE
Colour Flash 25 cm (6 suvite, adeziv) – 200,0 RON
Colour Flash 40 cm (6 suvite, adeziv) – 285,0 RON
Fill-in 45 cm (10 suvite, keratina) – 300,0 RON
Fill-in 55-60 cm (10 suvite, keratina) – 420,0 RON

*Preturile includ manopera
*Garantie 6 luni
*Intretinere recomandata la 6-8 saptamani (functie de viteza de crestere a parului)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *