Lung vs Scurt

lungvs scurtAi parul lung si cineva iti sugereaza ca ti-ar sta foarte bine cu el scurt. Stim, e greu sa rezisti ideii de a da fuga la salon pentru o schimbare radicala. Dar daca chiar te hotarasti sa treci de la parul de Ileana Cosanzeana la varianta Halle Berry, trebuie sa tii cont de anumite lucruri.
Instrumentele de coafat pe care le ai in baie trebuie sa se schimbe. Va trebui sa renunti la instrumentele pe care le foloseai in zilele parului lung si sa investesti in unele noi, potrivite noului look.

Nu iti va trebui asa de mult timp sa te aranjezi. Unul dintre cele mai importante avantaje ale parului scurt este acest aspect. Incearca sa iti usuci parul pana cand este aproape uscat, apoi sa folosesti cateva produse de styling. Dupa aceasta, nu trebuie decat sa il lasi sa se usuce singur, si esti gata sa iesi din casa.

De asemenea, o sa iti ia ceva timp sa te obisnuiesti cu el. In general, se creaza un atasament emotional intre tine si par, si la inceput ideea taierii buclelor ti s-ar putea parea inspaimantatoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *