Un Ten Exotic

masca

Ti-ai dori un ten exotic? De ce nu incerci secretul care se ascunde in spatele frumusetii femeilor mediteranene? In tari precum Grecia si Franta, femeile folosesc produse naturale, pe care le gasim cu totii in casele noastre, pentru a-si prepara singure mastile faciale.

De exemplu, femeile din Grecia folosesc deseori iaurt, miere, banane si avocado pentru a-si prepara creme nutritive pentru fata. Poate de aceea si zicala cu Zeitele Greciei…

Iti propunem sa incerci si tu o reteta foarte simpla cu ovaz amestecat cu iaurt gras, grecesc. Nu trebuie sa folosesti tot iaurtul, mai pastreaza si pentru gustarea de maine. Cu aceste doua ingrediente se creaza o pasta groasa, indeajuns de gustoasa pentru a fi mancata, si de nutritiva pentru a fi aplicata pe fata.

Dupa 15 minute foloseste apa calduta pentru a indeparta masca. Se poate sa iti simti fata un pic stransa, dar bizar de improspatata si mult mai fina ca inainte.

Acum ca esti mai aproape de tenul exotic dorit, croaziera pe Mediterana pusa in joc de Salonul Chocolat pare urmatorul pas. Tot ce trebuie sa faci este sa fii clienta/ul nostru. Afla mai multe de aici: http://goo.gl/ynas6W

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *