Diagnosticarea

Te-ai gandit vreodata care este cea mai importanta parte din inceperea unui tratament?

Multa lume ar spune ca este vorba de procedura in sine dar specialistii Chocolat Salon isi rezerva dreptul de a contrazice, de data asta: DIAGNOSTICAREA!

Un diagnostic corect conduce catre vindecarea afectiunilor care apar la intreg nivelul organismului in timp ce o problematica tratata cu superficialitate nu ar putea conduce nicaieri.

Fiecare persoana in parte este unica si de aceea este normal sa reactionam diferit la tratamentele pe care le urmam. Este esential ca in momentul in care avem o problema de care dorim sa scapam sa aplicam tratamentul potrivit.

La Chocolat Salon, inainte de inceperea oricarui tip de tratament se realizeaza o anamneza si o analiza corporala amanuntita.
Rezultatele acestei analize corporale computerizate vor indica:
Indicele de masa corporala (IMC) = un raport bazat pe varsta, greutatea, inaltime si conditie fizica.

Indicatorii masurati constituie punctul de plecare in monitorizarea evolutiei acestora si pentru evaluarea indeplinirii obiectivelor fixate.
Beneficiati de un raport detaliat si printat, despre:

* – excesul de apa din organism
* – necesarul caloric zilnic (calculat in functie si de necesarul de calorii pentru efectuarea activitatilor zilnice, tinandu-se cnt de tipul de activitate fizica efectuat: lejer, mediu, intens)
* – masa celulara (reprezinta raportul dintre masa musculara si apa totala, necesar pentru a afla daca exista sau nu carente musculare)
* – apa totala (intracelulara si extracelulara)
* – masa musculara
* – masa grasa (grasimea viscerala)
* – varsta metabolica
* – excesul de grasime din organism

In urma acestei analize se stabileste cu atentie si profesionalism tratamentul si procedura de care clientul are nevoie pentru a avea cu adevarat rezultatele pe care le doreste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *