Infrumusetare la superlativ

Inca din cele mai vechi timpuri infrumusetarea a facut parte din rutina zilnica a omenirii. Indiferent de forma pe care a imbracat-o in diferite etape ale evolutiei, aceasta preocupare a oamenilor pentru frumos a jucat un rol important in aspectele vietii personale, sociale, politice, etc.

Traim vremuri schimbatoare si nesiguranta troneaza pe aproape toate planurile vietii noastre. Singura constanta pe care o regasim indiferent de vreme, regim, locatie, este dorinta de a fi frumosi, dorinta de a iubi ceea ce vedem in oglinda.

Saloanele se ingrijesc de aceste dorinte personale, specialistii si tehnicienii aplica zi de zi metode vechi si noi de infrumusetare pentru ca noi, oamenii de rand, sa ne simtim bine in societate, sa stim ca ne incadram intr-un anumit tipar de frumusete promovat de societatea moderna.

Chocolat Salon merge mai departe!

Echipa pe care o gasiti zi de zi la salonul din strada Profesor Ion Bogdan nr. 19, Bucuresti, lucreaza cu oamenii, lucreaza cu fizicul, psihicul si moralul lor. La Chocolat Salon vei intalni tehnicieni realmente preocupati de ceea ce iti doresti.

De aceea, am gandit formularea unui astfel de articol. Pentru ca o transformare trece dincolo de barierele oglinzilor si tu trebuie sa stii ca ai ocazia sa traiesti astfel de experiente.

Vizita la salon este din ce in ce mai des vazuta ca o escapada, ca un moment de respiro. Iar acest lucru nu poate face decat bine. Pentru ca apeland la astfel de pauze de la cotidian vei reusi sa te detasezi de probleme si stres. Iar la fata locului vei intalni intotdeauna oameni dispusi sa te invete cum sa iti ingrijesti atat trupul cat si sufletul.

Cum poti vedea dincolo de o simpla coafura, manichiura sau aplicare de gene? Este simplu!

Atunci cand pasesti pragul salonului nostru lasa problemele la usa. Intra cu sufletul deschis si gandeste-te la un singur lucru: serviciul pentru care te-ai programat este DOAR PENTRU TINE. Esti acolo pentru TINE, pentru ca trupul tau are nevoie de atentie si sufletul tau necesita ingrijire.

Daca stii cum sa privesti lucrurile, vei descoperi ca o simpla manichiura reprezinta un puseu de putere si forta. Pentru ca o mana ingrijita strange cu mai multa putere mana unui partener de afaceri! Mergand pe acelasi principiu, o coafura potrivita la momentul potrivit nu poate fi decat incununare cu atitudine si un masaj se poate transforma in calatoria spirituala de care organismul tau stie ca are nevoie.

Serviciile pe care Chocolat Salon ti le pune la dispozitie reprezinta ceva mai mult, nu sunt simple proceduri. Sunt tratamente pentru trup si suflet si doar tratandu-le ca atare vei putea cunoaste adevarata natura a salonului nostru.

Experimenteaza cunoasterea! Paseste-ne pragul si afla totul despre dimensiunea infrumusetarii la superlativ!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *