Chocolat Salon – cine suntem si de ce

Probabil te-ai intrebat de multe ori cine sunt cu adevarat oamenii pe mana carora te lasi atunci cand ne pasesti pragul. Pentru cei care fac deja parte din marea familie Chocolat si pentru cei care inca nu au indraznit sa apeleze la serviciile noastre, ne-am gandit sa redactam un material care sa vorbeasca despre valorile comune care au inchegat echipa Chocolat, despre dorintele si aspiratiile noastre, despre priceperea si dedicarea cu care lucram in fiecare zi pentru ca tu, clientul, sa poti pleca cu zambetul pe buze dupa ce ne vizitezi!

Chocolat Salon reprezinta traditia bunului simt si prin activitatea sa zilnica promoveaza naturaletea si frumosul.

Intr-o societate marcata de viteza, graba, stres, oboseala si superficial, Chocolat Salon isi propune sa transforme conceptul de SPA intr-o adevarata oaza de liniste si relaxare pentru toti aceia care constientizeaza efectele negative ale traiului modern.

In conceperea si organizarea Chocolat Salon am avut in vedere pe de o parte profesionalismul echipei de tehnicieni si calitatea produselor folosite, si, pe de alta parte, amenajarea unui spatiu cat mai intim si confortabil.

Locatia in sine, cocheta si eleganta, amplasata intr-o zona centrala, dar linistita si prietenoasa, respira si debordeaza de energie prin toti angajatii care formeaza, in fapt, marea familie Chocolat.

Specialisti cu pregatire au ales Chocolat si Chocolat i-a ales pe ei pentru ca impreuna sa reuseasca sa indeplineasca zi de zi dorinta si nevoia de calm, echilibru si recreatie a celor care cauta sa evadeze nu intr-un simplu salon de infrumusetare ci in sanul unei familii primitoare dispuse sa isi concentreze toata atentia asupra lor.

Si da, credem cu tarie ca un salon de infrumusetare, dincolo de detaliile tehnice si administrative, este o comunitate, o familie, o traditie personala, este materializarea unui imbold sau locatia perfecta pentru a explora micile placeri ale vietii si asta dorim sa simta si clientii care ne trec pragul zi de zi. Calitatea esentiala a oamenilor pe mana carora va lasati de fiecare data  este ca, inainte de a fi specialisti, sunt oameni. Atitudinea relaxata si joviala a acestora demonstreaza ca legaturile umane si interactiunea sunt pe primul plan pentru noi, indiferent de ceea ce ne deosebeste in general.

Suntem oameni si profesionisti, suntem suflete in slujba altor suflete si experienta acumulata in timp ne-a dovedit ca ideea de la care am plecat impreuna la drum este una veritabila: un SPA adevarat este locul in care specialistii se ingrijesc si vindeca (atunci cand este cazul) nu doar trupul ci si sufletul.

Ne propunem in fiecare zi sa reusim sa demonstram ca dincolo de a fi un etalon al profesionalismului, Chocolat Salon este susrsa de energie si vointa, de surprize si relaxare, de grija si atentie, de motive pentru a zambi si a fi fericiti.

Stilistii si tehnicienii nostri stiu ca reusita personala a unui salon consta in numarul de clienti multumiti de aceea, de-a lungul celor 6 ani de activitate, Chocolat Salon a impartit momente pretioase si a cules nenumarate zambete de multumire din partea celor care au inteles ca le suntem dedicati 100%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *