Servicii de infrumusetare Chocolat – Pentru dumneavoastra, domnilor!

Femeile sunt de pe Venus, barbatii sunt de pe Marte – si cu toate acestea, ambele sexe folosesc acelasi limbaj atunci cand vine vorba de infrumusetare si ingrijire. Poate ca barbatii apeleaza mai rar la aceste servicii, insa atunci cand o fac, cerintele lor sunt asemanatoare cu cele ale femeilor.

Cel mai adesea sunt solicitate serviciile de frizerie si manichiura, in opinia generala ca parul si unghiile sunt partile cele mai vizibile din infatisare. Insa si pielea sau musculatura au de cele mai multe ori nevoie de atentie speciala si ingrijire corespunzatoare.

In acest secol XXI, reprezentantii sexului tare incep sa realizeze ca ingrijirea corpului nu e doar apanajul femeilor.

Cand auzi de masaj capilar, lifting facial, impachetari de slabire, te gandesti la servicii de care abia asteapta sa beneficieze orice femeie. Numai ca de data asta ne referim la tratamente strict pentru barbati.

Barbatul nu este doar noua tinta pentru produsele cosmetice si de styling el este si cel care are nevoie de atentie si relaxare.

A luat ceva vreme pana sa existe aceasta deschidere din partea barbatilor si acceptare din partea femeilor in ceea ce priveste nevoia de ingrijire desavarsita a persoanelor de sex masculin. Dar odata depasita aceasta etapa de tatonare, au inceput sa apara cereri si oferte special destinate lor, barbtilor.

Astfel, la Chocolat Salon specialistii acorda in egala masura atentia cuvenita sexului masculin, iar personalul nostru este pregatit pentru a recomanda tratamente si produse adaptate special domnilor.

Barbatii zilelor noastre nu se mai multumesc doar cu o tunsoare banala la frizeria din cartier de aceea, Chocolat Salon le sta la dispozitie pentru tratamente si servicii de la cele mai simple la cele mai complexe.

Chocolat Salon la dispozitia dumneavoastra, domnilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *