Modelarea corporala

Schimbarea aspectului exterior si intretinerea ulterioara a tonusului organismului nu se rezuma la o simpla scadere in kilograme. Redefinirea siluetei si imbunatatirea aspectului pielii presupun o conduita terapeutica in care schimbarea stilului de viata si a obiceiurilor alimentare trebuie conjugate cu tonifierea musculara, prin exercitii sau electrostimulare si apeland la tratamentele specifice de remodelare corporala.

Specialistii Chocolat Salon va ofera posibilitatea unui tratament individualizat potrivit nevoilor si caracteristicilor dumneavoastra. Astfel, inaintea inceperii oricarui tratament se va face o evaluare a problemelor dumneavoastra de sanatate.

Aceste date se completeaza in fisa personala de tratament in care se vor evidentia rezultatele obtinute. In fisa se va trece analiza completa corpoarala, masurandu-se dimensiunile (talie, solduri, coapse, genunchi; eventual brate, glezne, bust), greutatea, procentul de grasime si de apa din corp, masa musculara, rata fizica, masa viscerala, determina un rating corporal, rata metabolica bazala si varsta metabolica. Cantarul foloseste tehnologia analizatoarelor profesionale de compozitie corporala utilizate in centrele de slabit si remodelare corporala din strainatate!

Modelare-corporala-wellness-SPA-Chocolat-Salon-06
In urma acestor masuratori si evaluari,tehnicienii nostri vor stabili impreuna cu dumneavoastra programul individualizat de tratament iar urmarirea rezultatelor se va face atat pe parcursul abonamentului cat si la finalul acestuia, astfel incat, impreuna sa obtinem rezultate uimitoare!

Efortul pe care il depuneti alaturi de personalul calificat pus la dispozitie de salon, trebuie sa fie sustinut si de un stil de viata corect.

Alaturi de tratamentul ales se recomanda un consum moderat de calorii zilnic, in functie de activitatea fizica sau intelectuala efectuata. Niciun tratament corporal nu poate asigura rezultate garantate daca nu este asociat cu recomandari specifice in privinta igienei alimentare, stilului de viata si folosirea produselor la domiciliu.

Conceptul de Wellness este complementar si in acelasi timp strans legat de cel al ingrijirii aspectului exterior, al modelarii corporale.

Wellness inseamna vitalitate, sanatate, putere de munca, energie , frumusete, atitudine pozitiva, optimista, bucuria de a trai, incetinirea fenomenului de imbatranire.
Este extraordinar sa fiti tanar/a si activ/a pana la o varsta inaintata, sa va treziti dimineata simtindu-va minunat fara sa fie necesar sa luati medicamente.
Se pune din ce in ce mai mult accent pe educarea oamenilor in directia unui nou stil de viata. Avem posibilitatea sa luam masuri si sa ne protejam. De noi depinde sa fim atenti la ce mancam, ce bem, sa facem sport, sa facem o cura periodica de detoxifiere, sa ajutam organismul sa se regenereze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *