In urma unei consultante cosmetice iti vei stabili cu exactitate si certitudine un diagnostic, rutina de ingrijire corecta a tenului, personalizata si explicata in detaliu, cu recomandari pentru schema de intretinere si tratamente.

Pielea noastra vorbeste pentru noi asa ca trebuie sa ii acordam o atentie deosebita. Si mergand pe principiul „mai bine sa previi decat sa tratezi”, specialistii Chocolat Salon te asteapta cu drag pentru a-ti oferi cele mai bune sfaturi si cele mai potrivite solutii problemelor tale! Diagnosticul va fi completat cu solutia ideala si raspunsuri pentru toate problemele pielii tale.

Aparatura specifica pentru un diagnostic profesional este completata cu experienta tehnicienilor Chocolat, astfel incat din datele anamnezei si interpretarea indicatorilor sa obtinem un diagnostic si un tratament adecvat si eficient.

DERMOANALIZA cu MICRO-CAMERA DIGITALA DINO-LITE

Cu ajutorul acestei metode de diagnostic pe baza imaginilor realizate cu un microscop digital ce mareste de 200 de ori zona vizata, sunt relevate aspectele tegumentare de profunzime, precum zonele comedogene, elastina, stadiul cuperozei sau pigmentatia, evaluand totodata continutului de sebum si a gradului de hidratare.

Microscopul digital profesional permite vizualizarea, fotografierea sau inregistrarea celor mai mici detalii, in rezolutie high. Acuratetea si performanta sa de marire permit vizualizarea detaliilor texturii tenului: gradul de dilatare a porilor, zona de predispozitie a ridurilor, etc.. De asemenea, sunt puse in evidenta zonele capilarele de suprafata, care nu se remarca cu ochiul liber, oferind informatii asupra predispozitiilor cuperotice.
Nu in ultimul rand, microscopul urmareste starea tenului si evolutia tratamentului cosmetic pe tot parcursul lui.

HydraTest skin analysis pen DermaOXY

Este un instrument de masurare subcutanata a umiditatii. Utilizand Impedanta Bioelectrica (BIA), aparatul indica cu acuratete gradul de hidratare si grasime din tesut.

Relatia corecta dintre sebum şi hidratare este de 50% / 50%.
Raportandu-ne la acest echilibru al proportiilor, determinam conditia tenului tau.

VREAU O PROGRAMARE