Rapid si 100% natural

Henna este o planta cu un parfum special si subtil, despre care se credea ca ar creste doar in paradis. Are un rol protector foarte important, iar in Maroc inca se crede ca un simbol circular facut cu henna in palma dreapta ii va aduce persoanei in cauza “baraka” (binecuvantare).

Proprietatile deosebite ale hennei se datoreaza taninului, un antiseptoc natira; care ajuta la intarirea vaselor capilare si la inchiderea porilor.

Trateaza, fortifica, infrumuseteaza si coloreaza pielea, lasand-o puternic si luminoasa. Stabilizeaza PH-ul si face minuni si pentru par, caruia ii confera volum si fermitate.

In sezonul cald mai ales, henna este foarte solicitata, deoarece ofera un bronz rapid si sigur.

In cazul bronzarii organice cu henna, inainte de a efectua prima sedinta, se va aplica un peeling cu argila rassoul pentru indepartarea delicata a celulelor moarte, uniformizarea pielii si inalturarea riscului de patare a acesteia. Rezultatele dorite vor aparea dupa minim 3 sedinte de bronzare cu henna.

Daca doresti un tatuaj cu henna, acesta poate fi facut in orice zona a corpului, neavand niciun fel de contraindicatii. Culoarea tatuajului este rosiatica-maronie, mai intensa pe extremitatile corpului (palme, laba piciorului) si are o durata de viata de pana la 3 saptamani. Pasta va fi lasata sa se usuce minim 6 ore pentru a prelungi durata tatuajului.