Procedeul consta intr-un preso-masaj, prin care se actioneaza asupra lantului de ganglioni limfatici. Este o terapie ce are ca scop eliminarea toxinelor neasimilate de organism in timpul procesului de sinteza celulara.

Lipsa de exercitiu determina ingreunarea circulatiei limfatice, slaba circulatie a sangelui si in particular drenajul limfatic defectuos. Specialistii considera ca drenajul necorespunzator ce determina invadarea tesutului subcutanat de celule gresoase este cauzat si de inmultirea toxinelor.

Reducerea drenajului limfatic si a circulatiei sangelui determina acumulari de grasime, tesutul conjunctiv isi pierde elasticitatea, aparand astfel imperfectiuni si denivelari ale pielii. Pentru a optimiza drenajul limfatic este necesar ca muschii sa se contracte, tesutul conjuctiv sa fie ferm, oferind un grad ridicat de compresie.

Masajul anti-celulita este una dintre cele mai bune solutii de a scapa de aspectul de “coaja de portocala”. Acest tip de masaj se efectueaza local, in zonele afectate de celulita.

Masajul se face indeosebi pe solduri, picioare, fese, abdomen. Se folosesc creme reductoare sau uleiuri specifice, pentru a spori efectul anti-celulita. Cu ajutorul acestui masaj se stimuleaza supletea si elasticitatea pielii si a tesuturilor subcutanate si se activeaza circulatia sangelui.

Trebuie sa tineti insa cont de faptul ca masajul anticelulitic nu este un masaj de relaxare – se actioneaza insistent, uneori chiar dureros, asupra zonelor afectate de celulita. Dupa un masaj anticelulitic cremele profesionale aplicate nu trebuie indepartate prin spalare, evitandu-se baia sau dusul timp de 6-8 ore, asigurandu-se astfel o absortie completa a acestor creme.

Rezultatele se observa dupa primele 4-5 sedinte intensive, aspectul de coaja de portocala dispare vizibil iar pielea este mai neteda, circulatia sanguina este imbunatatita, iar pielea este mai ferma si mai elastica.

Adio dureri de spate!

O viata sedentara sau o pozitie incorectape scaunul de la birou pot avea consecinte neplacute. Masajul terapeutic previne si ajuta la tratarea afectiunilor din zona cervicala, toracala sau lombara pentru ca tu sa iti recapeti zambetul!

Masajul terapeutic cuprinde manevre si tehnici terapeutice care sunt aplicate in functie de afectiunea tratata si stadiul bolii, avand ca obiectiv ameliorarea si restabilirea echilibrului fizic.

Masajul terapeutic poate fi aplicat si persoanelor sanatoase, prevenind astfel eventualele afectiuni si mentinand organismul in forma.

Bambusul este recunoscut de catre asiatici ca fiind o planta care incarneaza simplitatea, alinarea si linistea. Tija de bambus este un accesoriu de masaj excelent deoarece accentueaza puterea miscarilor efectuate de terapeut.

Scopurile principale ale masajului cu bambus sunt de a relaxa organismul, avand un puternic efect de calmare, reactivand metabolismul, dar mai ales, pentru tratarea celulitei.

Masajul cu bete de bambus se poate face pe tot corpul, sau doar pe o anumita parte a corpului, in functie de preferinte.

Dupa o sedinta cu bete de bambus, trupul tau va fi plin de vitalitate, spre deosebire de masajul de relaxare, care are doar efect detensionant.

Fiind alcatuite dintr-un material ferm, tijele de bambus aduc multiple beneficii corpului. Cele mai importante sunt stimularea sistemului limfatic si a circulatiei sanguine. Practicat cu regularitate, masajul cu bete de bambus subtiaza silueta, fluidifica circulatia sangelui si inlatura tensiunea la nivel cervical si lombar.

BENEFICII:

– Netezirea si fermitatea pielii;
– Tonifiere si lifting corporal;
– Micsorarea circumferintei corporale si accelerarea disparitiei grasimilor;

– Diminuarea sau disparitia celulitei;
– Drenaj limfatic;
-Intensificarea microcirculatiei.