Poate ca barbatii apeleaza mai rar la aceste servicii, insa atunci cand o fac, cerintele lor sunt asemanatoare cu cele ale femeilor. Cel mai adesea sunt solicitate serviciile de frizerie si manichiura, in opinia generala ca parul si unghiile sunt partile cele mai vizibile din infatisare. Insa si pielea sau musculatura au de cele mai multe ori nevoie de atentie speciala si ingrijire corespunzatoare.

In acest secol XXI, reprezentantii sexului tare incep sa realizeze ca ingrijirea corpului nu e doar apanajul femeilor.

Cand auzi de masaj capilar, lifting facial, impachetari de slabire, te gandesti la servicii de care abia asteapta sa beneficieze orice femeie. Numai ca de data asta ne referim la tratamente strict pentru barbati.

Astfel, la Chocolat Salon specialistii acorda in egala masura atentia cuvenita sexului masculin, iar personalul nostru este pregatit pentru a recomanda tratamente si produse adaptate special domnilor. Barbatii zilelor noastre nu se mai multumesc doar cu o tunsoare banala la frizeria din cartier de aceea, Chocolat Salon le sta la dispozitie pentru tratamente si servicii de la cele mai simple la cele mai complexe.

La Chocolat Salon puteti alege dintre serviciile de mai jos sau ne puteti contacta oricand pentru a solicita mai multe informatii.

  • 1. Cosmetica faciala
  • 2. Manichiura/pedichiura
  • 3. Masaj
  • 4. Tratamente corporale
  • 5. Frizerie

Chocolat Salon la dispozitia dumneavoastra, domnilor!

VREAU O PROGRAMARE