Sistemul special de pedichiura SPA reinnoieste, curata si reconditioneaza pielea picioarelor, dar si relaxeaza profund datorita masajului special din timpul tratamentului.

Pedichiura SPA reinnoieste, curata si reconditioneaza spiritul si mintea la fel de bine ca si picioarele.

Produsele care se succed pe parcursul tratamentului transforma pedichiura intr-un tratament SPA:

Soak – Gel Antiseptic: gel de baie cu efect purificator pe baza de extract de ceai si grapefruit. Curata si catifeleaza pielea. Formula fara reziduri, nu face multa spuma.

Crystal Soak – Cristale Detoxifiante: sarurile minerale si magneziul curata, detoxifiaza pielea si albesc unghiile, mierea si aloe vera hidrateaza pielea.

Soften – Crema Anticallus: crema pentru zonele foarte uscate. Contine extract de ceai verde, alfahidrixiacizi si complex lipidic de avocado care inmoaie calcaiele si zonele cu piele foarte uscata pregatindu-le pentru exfoliere.

Scrub – Crema Peeling: crema peeling pe baza de cristale naturale de zahar, afahidroxiacizi, vitaminele A si E, extract de ceai verde si complex lipidic de avocado. Indeparteaza pielea aspra si celulele moarte scotand la iveala o piele catifelata si moale. Nu este uleios, nu lasa reziduri.

Mask – Masca Hidratanta: masca puternic hidratanta cu argila si menta racoritoare. Se lasa sa actioneze 10-15 minute, picioarele se invelesc cu folie si in prosop.

Massage – Crema Masaj: lotiune hidratanta pentru masaj cu extracte naturale de plante. Extractele de avocado, musetel, floare de soc, floare de portocal, salvie, trandafir, precum si antioxidanti naturali – vitaminele A si E lasa pielea matasoasa si hidratata.

Smooth – Crema Final: crema pentru finalul tratamentului SPA, ramane pe piele ca o pelicula protectoare, alfahidroxiacizii din componenta sa catifeleaza pielea.

Durata procedura: 75 min (include pedichiura simpla; nu include aplicarea lacului sau a gelului semipermanent)

Pret: 160 lei