Micropigmentarea buzelor – ce presupune si cat dureaza rezultatul?

Micropigmentarea buzelor este o procedura care a luat din ce in ce mai multa amploare in ultimul timp. Aceasta reprezinta o alternativa de marire sau corectare a buzelor, obtinand un efect indelungat.

Ce presupune?

Tehnica este similara micropgimentarii sprancenelor. Se foloseste un aparat cu un ac foarte mic, care patrunde in stratul superficial al epidermei, pentru a fixa pigmentul. Pigmentul in culoarea pe care dumneavostra o veti alege (aveti la dispozitie o multime de nuante) va fi absorbit si va ramane vizibil cativa ani de zile.

Cui i se adreseaza aceasta procedura?

Oricine poate apela la micropigmentarea buzelor, indiferent de varsta, fie ca se doreste corectarea formei, umplerea sau doar colorarea. Aceasta procedura nu manifesta nicio reactie adversa.

inainte si la finalul sedintei

Pot sa micropigmentez buzele daca am sau vreau sa injectez acid hialuronic?

Da, insa este necesara asteptarea timp de 2 saptamani inainte sau dupa micropigmentarea buzelor pentru a injecta acid hialuronic.

Cat de tare doare?

Durerea este mult mai slaba decat am tinde sa ne imaginam, de cele mai multe ori putand fi suportata fara anestezie. Pentru persoanele mai sensibile, avem insa anestezic local sub forma de crema, care se poate aplica si care anuleaza orice disconfort.

Cat costa micropigmentarea buzelor?

Procedura are pretul de 1000 de lei, iar daca este necesara retusarea la o luna de zile sau oricand se considera, se va achita un cost aditional de 250 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *