E 2022 si tu inca nu ai incercat Olaplex? Uite ce ai pierdut!

Banuim ca este imposibil sa nu fi auzit pana acum de revolutionarul tratament Olaplex. Daca totusi, nu au ajuns pe la urechile tale remarcabilele sale rezultate, iti povestim noi.

Olaplex este un tratament de regenerare si protectie pentru par. Actioneaza asupra tuturor tipurilor de par, indiferent de culoare, lungime sau conditie.

Rezultatele uimitoare s-au vazut insa pe parul blond, sau pe cel foarte deteriorat. De asemenea, s-a dovedit stiintific faptul ca, folosit in procesul de vospire, Olaplex creeaza o bariera protectoare impotriva radicalilor chimici ai vopselii sau ai decolorantului, protejandu-l astfel si mentinandu-l sanatos, chiar si in urma celor mai drastice schimbari.

Tratamentul Olaplex vine structurat în: partea de utilizare din timpul vopsirii (aceasta include cele două produse: Bond Multiplier NR.1 și Bond Perfector NR.2) și în partea de întreținere (Hair Perfector Nr.3, Bond Maintenance Shampoo Nr.4 și Bond Maintenance Conditioner nr.5).

Dacă părul este deteriorat, acesta ar trebui să fie primul pas de tratament. Sistemul de multiplicare de legături poate fi folosit ca un buton reset pentru păr, care reconstruiește forța, structura și integritatea părului, făcându-l fezabil pentru serviciul următor de vopsire.

  • Amestecati 1/2 .oz (15ml) de Olaplex No. 1 Bond Multiplier cu 3oz (90ml) de apă într-un aplicator fără pulverizare.
  • Aplicați de la radacină până la vârfuri, saturați părul și pieptănați.
  • Lăsați să acționeze pentru minim 5 minute.
  • Fără a clati, aplicați o cantitate generoasă de Olaplex No. 2 Bond Perfector și treceți cu pieptănul prin păr o dată.
  • Lăsați pentru minim 10 minute.
  • Clătiți, șamponati și aplicați balsamul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *