De ce este Voucher-ul cadoul ideal?

Luna dedicata femeilor este aici, iar noi toti ne gasim in dificultatea de a alege un cadou potrivit pentru mamele, sotiile sau iubitele noasre. Ne dorim sa oferim ceva autentic, elegant dar si folositor.

In cazul in care ai epuizat dealungul anilor toate variantele de bijuterii, accesorii, genti sau haine, noi venim in intampinarea ta cu Voucherul Cadou.

Ce contine?

Acesta poate contine fie servicii predefinite, precum masaj terapeutic, impachetari, tratamente faciale, sau mani-pedi, fie personalizat cu orice alt serviciu care nu se regaseste in variantele noastre.

Daca totusi nu stii exact ce anume si-ar dori persoana careia i-l vei darui, avem si varianta de Voucher Valoric, in care poti alege o suma in baza careia sarbatorita isi poate efectua orice seriviciu doreste.

Cum cumpar?

Pentru a iti usura munca si pentru a evita cat mai mult interactiunea in aceasta perioada, am creat special pentru tine Voucherul Electronic. Acesta poate fi comandat direct de pe site-ul nostru (vezi sectiunea voucher cadou), plata se face fie prin transfer bancar, fie fizic, in salon, iar tu primesti voucherul in doar cateva minute pe adresa de mail pe care ai completat-o.

Poti, de asemenea, sa il expediezi direct la usa persoanei careia vrei sa i-l daruiesti.

Simplu, nu?

Arunca un ochi pe tipurile de voucher pe care ti le-am pregatit, si fa-le cea mai frumoasa surpriza celor dragi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *