De ce ar trebui sa iti faci microneedling?

Ce este Microneedling?

O terapie inductoare de colagen propriu dar și de regenerare a pielii.O mai  întâlnim și sub denumirea de MST- Mezzo Skin Terapy sau Mezoterapie fractionata.
Aceasta terapie se realizează cu ajutorul unui dispozitiv special in capătul căruia se montează niște cartuse, cartușe sterile ce conțin pini ( microace ) de dimensiuni si lungimi diferite.
Cu acest dispozitiv se fac treceri pe suprafața cutanata realizânduse niste microcanale, canale prin care serurile folosite in timpul tratamentului sunt mult mai usor absorbite de piele.

Odată realizate aceste microcanale realizam practic o mica traumă la nivelul epidermului, traumă care ne declanșează reinnoirea celulară.Datorită multiplicării celulare in stratul bazal al epidermului se declanșează si sinteza de colagen propriu deoarece sunt stimulate intr un mod indirect fibroblastele din derm.
Se poate aplica pe toate tipurile de ten, mai putin cel acneic activ ( cu pustule).Foarte potrivit pentru tenul matur, ridat, îmbătrânit chiar și in vindecarea cicatricilor postacneice sau pete pigmentare.
Cu ce frecvența putem realiza acest tratament?Frecventa tratamentului se stabileste in functie de conditia pielii, de problemele pe care le avem de rezolvat si rezultatul la care ne dorim sa ajungem.Astfel avem in minim de 4 sedinte ( o data pe luna) maxim pana la 12 sedinte intr un an.
Care sunt recomandările postratament?Clientul va primii indicatiiclare:- nu se spală fata minim 3 ore pana la 12 ore;- va folosi in zilele următoare factor de protecție 50;- produsele pentru acasă vor fi blânde deoarece tenul este sensibilizat, creme hidratante si regenerante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *