Reflexoterapia, pe intelesul tuturor

Principiul pe care se bazeaza reflexoterapia este simplu: fiecarui organ ii corespunde un punct reflex pe corp.

CHOCOLAT-SALON-SPA-IMPACHETARE-CIOCOLATA-MASAJ-RALUCA-LAZARUT05

Cand unul dintre organe este afectat de o boala, punctul semnaleaza problema – in zona respectiva se depun toxine care pot fi inlaturate prin masaj.

Circulatia sangelui va redeveni normal, iar organul afectat va fi din nou sanatos.

Punctele reflexe sunt cel mai bine definite la nivelul mainilor si al picioarelor.

Principalul scop al reflexoterapiei consta in eliminarea toxinelor si in stimularea functiilor intregului organism. Talpa piciorului – una dintre zonele in care se afla cele mai multe puncte reflexe – este de fapt o harta a intregului corp. Creierul, ochii, urechile, glanda tiroida, plamanii, ficatul, stomacul, pancreasul, duodenul, rinichii, vezica urinara, colonul, ovarele – toate au cate un punct reflex corespondent in talpa. Reflexoterapeutii maseaza aceste puncte si astfel previn sau, dupa caz, trateaza diversele afectiuni ale acestor organe.

Trebuie sa mai stii ca, atunci cand suferi de o anumita boala si alegi sa mergi la reflexoterapeut, acesta nu iti va recomanda sa iti intrerupi medicamentatia. Atunci cand masajul va da rezultate, poti consulta medicul si acesta va pune capat tratamentului medicamentos.

Specialistul Chocolat Salon, Elena Delcea, spune ca e nevoie de un anumit numar de sedinte a cateva zeci de minute in care sa-ti maseze punctele respective putand lua durerea cu mana, la propriu.

Sperand ca aceste informatii ti-au fost utile, iti stam la dispozitie pentru mentinerea starii tale de bine.

Chocolat Salon – Look Good, Feel Great!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *