Noul pachet: Microdermabraziune + Masaj facial! Iata care sunt beneficiile:

 

Microdermabraziunea este o tehnica de exfoliere non-invaziva a pielii ce se face cu ajutorul unui dispozitiv special care foloseste cristale micute ca oxidul de aluminiu, clorura de sodiu sau bicarbonatul de sodiu pentru a indeparta impuritatile si celulele moarte de la suprafata pielii.

Aparatul de microdermabraziune, pe de o parte, trimite aceste substante catre piele, iar pe alta parte, colecteaza resturile de piele, celulele moarte si cristalele folosite.

 

Microdermabraziunea se poate face si cu ajutorul diamantelor, la Chocolat Salon

 

Exista insa si o tehnologie de microdermabraziune noua care foloseste diamantele in locul cristalelor. Aceasta metoda este mai sigura deoarece, eliminand cristalele de oxid de aluminiu scade si riscul inhalarii sau a introducerii in piele a acestui compus chimic, care poate fi periculos pentru sanatate. In cazul microdermabraziunii clasice cu cristale se evita zona ochilor, gurii, nasului si urechilor, tocmai pentru a preveni intrarea prafului de oxid de aluminiu in organism. In schimb, microdermabraziunea cu diamante elimina acest risc, avand chiar beneficii: in zonele enumerate mai sus se formeaza cel mai adesea riduri fine, iar daca pielea nu este exfoliata bland in mod constant acestea se pot adanci.

Profita acum de pachetul compus din Microdermabraziune + Masaj Facial la pretul de doar 150 de lei!

diamond-microdermabrasion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *