Ce forma de sprancene se poarta anul acesta?

Guide-to-the-Perfect-Eyebrows-2Make-up artistii sustin ca sprancele groase sunt deja in tendinte de cateva sezoane bune. Sunt de parere ca aceastea sunt mai feminine, mai naturale si au o putere mai mare de infrumusetare a chipului decat sprancenele foarte subtiri.

Cand te pensezi si dai forma sprancenelor tale, trebuie sa tii cont, in primul rand, de forma fetei tale. Stiai ca sprancele groase cu forma corect aleasa in functie de fizionomie, iti pot pune in evidenta ochii si trasaturile frumoase ale chipului mai mult decat machiajul?

Inainte de a opta pentru forma groasa a sprancenelor, este bine sa stii ca acestea nu trebuie sa fie niciodata mult prea arcuite, curbate, rotunjite sau ascutite. Orice exces poate duce la estomparea trasaturilor fetei.

Daca ai, spre exemplu, o fata ovala, te poti considera o norocoasa, deoarece poti da sprancenelor tale groase aproape orice forma doresti, de la forma rotunjita pana la forma plata. Trebuie sa stii, insa, faptul ca make-up artistii recomanda sprancenele groase ascutite pentru aceasta fizionomie, deoarece au tendinta de a da un plus de definire liniei maxilarului, creand iluzia unor ochi mari si a unui nas mai mic.

De asemenea, sprancenele groase plate, drepte, sunt potrivite pentru fetele alungite, deoarece confera un echilibru perfect intre frunte, nas si barbie. Daca ai fata alungita, evita sa dai o forma foarte arcuita sau ascutita fetei, altfel poti parea uimita sau incruntata, desi nu esti. De altfel, sprancenele groase plate se potrivesc si altor fizionomii, cum ar fi cea rotunda sau in forma de inima.

Fii in trend, fii naturala!

Chocolat Salon – Look Good, Feel Great!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *